writing-img

AEROBIKA

clock-img

04.10.2004, 12:02

clock-img

diksi

pencil-img

20

hej!
Delava na :duda:. Ne bova delala testa dokler menstruacija ne izostane. Ko bo, bo.Hodim na aerobiko. A lahko normalno telovadiš med nosečnostjo, kako dolgo???
Pika

clock-img

04.10.2004, 12:07

clock-img

saba

pencil-img

1221

pozdravljena

moji sestri je ginekolog predlagal, da naj preneha. Tudi ona je hodila z aerobiki

lp
saba

clock-img

04.10.2004, 12:45

clock-img

pi

pencil-img

918

Jaz sem prve tri mesece čisto normalno hodila na aerobiko, kasneje pa na telovadbo za nosečnice.

clock-img

04.10.2004, 16:10

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Pika ti še kar hodi pridno na aerobiko in mislim, da lahko hodiš kar tja do 3. meseca, če je vse v redu. Potem po 3. mesecu pa lahko telovadiš naprej, a manj intenzivno.

Pa pa,
Anitka:metulj:

clock-img

04.10.2004, 22:11

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jaz sem pa slišala, da je najbolje poslušat svoje telo.
Ko ti ne bo pasalo, ti bo telo samo dalo vedit, da je treba tempo upočasnit. Dokler pa se kot nosečnica al pa nenosečnica dobro počutiš, pa lahko telovadiš - saj koneckoncev je tud :sloncek::sloncek::sloncek: kar zahtevna rekreacija;), pa jo marsikatere izvajajo do konca nosečnosti. Če paše, zakaj pa ne;).

Lp,
Pika74
:metulj:

clock-img

24.11.2004, 22:44

clock-img

diksi

pencil-img

20

:bravo:
Pred tremi urami nama je test pokazal +:modri:!!!!! Upam, da sem res SreckaNosecka, da ima test prav.
Normalno hodim na aerobiko in mi ni bilo cisto nic. Sploh nisem vedela za :duda:, nic se nisem pocutila drugace, razen sedaj izostanek menstruacije.
Bom sla k G, pa mi naj pove, ce lahko hodim se dalje. Po vasih priporocilih ja.
Hvala za odgovore!
Pozdrav vsem!
Pika in pikica (upam,da res?!!) in Pikec

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem