writing-img

AGLURAB

clock-img

18.10.2006, 09:27

clock-img

Anonimen

Ojla!

Zanima me, če je kateri uspelo, da se ji je uredil ciklus in seveda ovulacija že samo s pomočjo agluraba?

clock-img

18.10.2006, 11:04

clock-img

majrim

pencil-img

3991

ojla,pozdravljena...jaz sem tudi to jemala v kombinaciji s klomifenom.ampak ni nič pomagalo...je moje telo bolj leno za proizvodnjo jajčec...na žalost je pač tako...si v začetni fazi?? mirjam

clock-img

18.10.2006, 13:10

clock-img

Anonimen

Ja, sem na novo na agrulrabu. Drugače imam PCO in neredne menstruacije v povezavi z preveliko težo.
Pa ti?

clock-img

18.10.2006, 13:16

clock-img

majrim

pencil-img

3991

meni je to predpisal pred pričetkom procesa za umetno,pa mi ni nič pomagalo...zdaj smo v končni fazi,ko mi je vstavil noter eno jajčece...pa mi je rekel,naj probam znižat telesno težo,ker da tudi to vpliva na razvoj jačec...vem,da je to lahko reči,a se s tem ubadam že kar celo življenje...pač nisem te sreče,res pa je,da zdaj malo bolj pazim na hrano in se trudim po svojih močeh...vem,da je zaj... ampak probaj...namesto sladkega pač pojej sadje...če imaš ob sebi partnerja,je to veliko lažje...trud se nam bo prej ali slej poplačal...sem optimist..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem