cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AGLURAB 850mg

clock-img

24.01.2009, 21:55

clock-img

urškica

pencil-img

29

čao punce!

zanimajo me vaše izkušnje z zdravljenjem z aglurab 850,,imam pco in ginekolog mi je predpisal aglurab 2krat na dan,zanima me po kolikem času je vam uspelo zanositi.

najlepša hvala za odgovore...user posted image

clock-img

27.01.2009, 08:07

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

verjetno imaš to v kombinaciji z klomifenom in še progesteronom (dabroston ali prometrium)

Jaz sem imela tako kombinacijo zaradi PCO pa nama naravno ni uspelo; sva morala iti v postopek umetne oploditve

clock-img

27.01.2009, 18:04

clock-img

žabica80

pencil-img

14

Meni mi je uspelo v 2 mesecih. Ko sem zanosila, pa še 14 tednov sem morala jemat zraven Prometrium.

Srečno

Lp

clock-img

28.01.2009, 17:00

clock-img

urškica

pencil-img

29

ojla,,hvala za odgovore,,
no jaz jemljem samo aglurab in nič klomifena,,verjetno ste bile tudi brez user posted image .jaz jih sedaj jemljem cca..en mesec pa ni še ničuser posted image ,,tako,da me je malo strah,če pri meni to kj pomagauser posted image

clock-img

02.02.2009, 11:37

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

IZVIRNO SPOROČILO: urškica

ojla,,hvala za odgovore,,
no jaz jemljem samo aglurab in nič klomifena,,verjetno ste bile tudi brez user posted image .jaz jih sedaj jemljem cca..en mesec pa ni še ničuser posted image ,,tako,da me je malo strah,če pri meni to kj pomagauser posted image

ja jaz sem bila brez user posted image , ker sem imela PCO in bila sem seveda brez ovulacij

clock-img

04.02.2009, 22:16

clock-img

urškica

pencil-img

29

ANCI BANCI

pa si mogoče tudi ti jedla aglurab in ti je kaj pomagalo? meni do sedaj še ni priteklauser posted image ,,seveda pa upam na najboljšeuser posted image

clock-img

05.02.2009, 07:46

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

Urškica

nisem jedla samo aglurab,... poleg njega sem morala jesti še komifen in prometrium
po tej kombinaciji sem imela user posted image , ampak zanosila pa nisem....

prvič slišim, da jejo dekleta samo aglurab... vedno se je jemao v kombinaciji

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem