writing-img

ALI KAJ PROTI BOLECINI?

clock-img

18.03.2008, 13:05

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

pozdravljene!                                                                                                                                                           Pri stirinajstih mesecih dobivamo stirice,pri tem so dlesni zatecene cm v dolzino ter sirino!Ravno dobivanje teh zob naj bi bilo najbolj bolece,stirice pa naj bi bile tudi najsirse!Nasa pikica je zelo potrpezljivo dete ze od nekdaj,vse te bolecine v vecini prenesa vredu,razen ves cas mora imeti dudo,ce ji le to vzamemo,mocno daje prste v usta!kAJ MENITE,JE najbolje pustiti da to mine,ali ste dale oz.dajete kaj proti bolecinam?hvala

clock-img

18.03.2008, 13:07

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

A pri tem joka? In ponoči slabo spi?
Ker bi jaz na osnovi tega dala kaj proti bolečinam. npr. calpol.
Če samo skoz dudo vleče, potem ji pa pusti. Je že sama očitno našla način kako si pomagati.
Če jo bo bolelo, bo že pokazala.

clock-img

18.03.2008, 13:13

clock-img

smigli

pencil-img

1088

paracetamol je protibolečinski, dobiš ga pa v lekadolu (sirup) in svečkah

clock-img

18.03.2008, 13:17

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

Joka skoraj nikoli ze od samega rojstva,je izredno potrpezljiva,                                                                        se pa ze kar priblizno dva meseca zbuja vsaj 3x ALI vec na noc,                                                                         kar smo pripisovali zobkom!KAJ NI PARAMECENTOL proti vrocini,                                                                          ali se ga ne da,ce je res nujno?hvala

clock-img

18.03.2008, 13:39

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: monika trtnik

Joka skoraj nikoli ze od samega rojstva,je izredno potrpezljiva,                                                                        se pa ze kar priblizno dva meseca zbuja vsaj 3x ALI vec na noc,                                                                         kar smo pripisovali zobkom!KAJ NI PARAMECENTOL proti vrocini,                                                                          ali se ga ne da,ce je res nujno?hvala

proti bolečini in vročini, meni ga je svetovala pediatrinja, sicer res če drugače ne gre

lp

clock-img

18.03.2008, 13:47

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Paracetamol je tako roti vročini kot proti bolečinam. 

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

18.03.2008, 20:00

clock-img

jagoda80

pencil-img

80

V lekarni sem kupila calgel za namazat dlesni. Je pomagalo. Prav očitno se je umiril par minut po tistem, ko sem namazala. Smo mazali tudi ponoči, ko se je zbudil in ni mogel zaspati nazaj. Lp

clock-img

19.03.2008, 08:12

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, Calgel pomaga, ker omrtviči dlesen. To sem jaz dobila, ko so se mi spustile afte po ustih in je res super. Saj namažeš itak samo tam, kjer zobki ven rinejo in potem je res par ur mir.

clock-img

19.03.2008, 08:52

clock-img

tins

pencil-img

385

Jaz sem svoji vedno dala Calpol, zvečer, ko je bilo hudo, da je lahko zaspala. 

clock-img

19.03.2008, 12:05

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Našmu calgel ni pomagal. Dam mu Daleron sirup, ki je tudi za bolečine in zobobol. Se muči s temi štiricami že 2 meseca, pa je trenutno samo en vršiček prišel tik pod dlesen, da ga zatipam, zunaj pa še ni. user posted image Ko ga matra, mu dlesni namažem z gengigel gelom, pa ful mu paše una ščetka, ki vibrira od aquafresh. Si jo je kar prisvojil in si jo sam vklopi, da na dlesni in uživauser posted image

clock-img

19.03.2008, 21:17

clock-img

janca

pencil-img

309

Mi tudi mažemo s calgelom. Joj groza nam tudi zobe rinejo ven pri dvajsetih mesecih. Bogiuser posted image ma čist zatekle dlesni spodaj in zgoraj.

clock-img

21.03.2008, 14:42

clock-img

aezzy

pencil-img

271

uf ja,tele štirke in petke so tolk velike,pa tolk pocas ven lezejo. petke so ji zacele lezti ven pri 12m. tako, da sedaj pri 19m se vedno nima trojkic,ima pa vse štirke in 2 petki!
calgel pomaga,ostalo nic, tudi calpol ne. samo ga ima ocitno ze zadost, ker zadnji mesec ne pusti nic mazat, si zdrgne dol s kovtrom: zacne si brisat jezik user posted image .
gengigel je pa bolj za vnetje,kot protibolecinski medtem ko je calgel protibolecinski in ni toliko za vnetje.

clock-img

21.03.2008, 23:37

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Tudi jaz priporočam Calgel. Če pa se ponoči zbuja, pa bi ji jaz zvečer namazala z gelom in še dala Calpol ali Daleron ali Lekadol sirup (vse troje vsebuje paracetamol).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem