writing-img

ALI KDO PODARI

clock-img

09.06.2009, 01:51

clock-img

sladka_seka

pencil-img

72

zivjo
mene zanima ce mogoce ma katera glasbeni vrtiljak, elektronsko varusko in prsno crpalko da ne rabi in da podari?
javite se ce ma kdo kj odvec

clock-img

09.06.2009, 22:44

clock-img

sladka_seka

pencil-img

72

[/quote]

clock-img

10.06.2009, 12:14

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Imam prsno črpalko od Tommy Tippie (ne znam pravilno napisat). Je ročna pa skor dve leti stara ampak dela pa še. Če ne dobiš boljše ponudbe mi piši.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

01.07.2009, 10:22

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: sladka_seka

zivjo
mene zanima ce mogoce ma katera glasbeni vrtiljak, elektronsko varusko in prsno crpalko da ne rabi in da podari?
javite se ce ma kdo kj odvec

Sva bile zmenjene za črpalko avent.....In sicer za simbolno ceno 15€ (črpalka avent-ročna, 1škatla chicco blazinic 55kosov-5jih manjka in 2 modrca za dojenje-1čist nov)....

Sem dala na pošto, plačala poštnino in danes po 3tednih dobim paket lepo nazaj.......

Sem sicer prebrala, da je v tem času rodila, sam glede nato, da sva kontaktirale še po tistem, ko sem paket oddala na pošto.... Sem malce žalostna......

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 1.7.2009 10:23:01 >

clock-img

01.07.2009, 10:34

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek
Sva bile zmenjene za črpalko avent.....In sicer za simbolno ceno 15€ (črpalka avent-ročna, 1škatla chicco blazinic 55kosov-5jih manjka in 2 modrca za dojenje-1čist nov)....

Sem dala na pošto, plačala poštnino in danes po 3tednih dobim paket lepo nazaj.......

Sem sicer prebrala, da je v tem času rodila, sam glede nato, da sva kontaktirale še po tistem, ko sem paket oddala na pošto.... Sem malce žalostna......

Ta je pa dobra - in potem še pričakuje, da ji bo kdo kaj poslal. user posted image

clock-img

01.07.2009, 10:58

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

In sedaj je prišel poštar nazaj, da je pozabil, da moram še enkrat plačat poštnino, ker je bil paket poslan nazaj meni....

Torej sem plačala 12€ poštnine user posted image user posted image user posted image

Sem tok jezna ..................

clock-img

01.07.2009, 11:01

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja super - res!  user posted image

clock-img

01.07.2009, 11:52

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

In sedaj je prišel poštar nazaj, da je pozabil, da moram še enkrat plačat poštnino, ker je bil paket poslan nazaj meni....

Torej sem plačala 12€ poštnine user posted image user posted image user posted image

Sem tok jezna ..................

A to si sladki_seki poslala?  Ja ta je pa dobra no.. Menda misli, da ji bomo kar do vrat pripeljaleuser posted image Še dobro, da vem. Sem ji misla glih odgovort, da mam vse tri zadeve, še dobr, da si pisala, da rajši ne, ker bom nazaj dobila po po pošti.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem