writing-img

ALI LAHKO DOJENČEK SPI SAM?

clock-img

27.01.2006, 09:13

clock-img

lexl

pencil-img

175

Živjo punce.
Imam en velik problem, pa bi rada slišala vaše mnenje. Preselili se bomo v novo stanovanje in spalnica tam je zelo majhna. V njen je komaj kaj prostora za posteljo in za omaro, za posteljico pa ga sploh zmanjka.
Naša Ema je ravno danes dopolnila 6 mesecev in nekako se odločam, da bi postavila njeno posteljico v otroško sobico, ki je tik ob spalnici in pustila vrata obeh sob odprta, poleg tega pa imamo tudi babyphone in bi Emo v vsakem primeru dobro slišala. Kaj pa ve menite o tem? Nikjer nisem zasledila nobenega članka na to temo. Ali tako majhen otrok sploh lahko spi sam? Zelo rada bi slišala vaša mnenja in se vam že vnaprej zahvaljujem.
Pozdravček,
Mateja.

clock-img

27.01.2006, 09:19

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Seveda lahko spi sama!! Nekateri pravijo da se tako vsi bolje naspijo! Ti, ker ne boš več slišala vsakega stokca in ona, ker jo ne bo prebudilo vsako vajino obračanje! Je pa res, da bo pač malo daljša pot, ko bo npr. začela jokat, ali pa kaj podobnega (zate seveda).

clock-img

27.01.2006, 09:21

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mislim, da jo lahko brez skrbi daš v svojo sobo. Odprta vrata in babyphone sta čisto dovolj. Bodi brez skrbi, tudi pri zaprtih vratih jo boš slišala, vidva pa bosta končno imela spalnico samo zase.

lp

clock-img

27.01.2006, 09:26

clock-img

birbalari

pencil-img

36

Jernej že od samega začetka spi sam in  nikoli nisem imela nobenega problema. Pa še tata se naspi, ker ga dojim v drugi sobi. Stari pa smo 4m.

clock-img

27.01.2006, 09:31

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

SEVEDA, BODI BREZ SKRBI.

clock-img

27.01.2006, 09:36

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Naš tamal spi od kar je bil star mesec in pol v svoji sobi. Vrata od sobe in spalnice so odprta. Spi brez problemov!

< Sporočilo je popravil kalbo -- 27.1.2006 9:37:15 >

clock-img

27.01.2006, 09:40

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Halo lexl seveda lahko spi sama, še posebno pri 6 mesecih, midva sva morala najinega navihanca zaradi istih prostorskih problemov kot jih imaš ti dati v svojo sobo že pri enem mesecu in poluser posted image user posted image , pa ni bilo nobenih problemov.

clock-img

27.01.2006, 10:15

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Naša spi v svoji sobi že, odkar je prišla iz porodnišnice in spimo vse noči že od treh tednov dalje - brez izjeme - pa je stara že 7 mesecev. Le pogumno!

clock-img

27.01.2006, 13:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Seveda lahko spi sam. Nekateri jih dajo v svoje sobice že takoj, ko pridejo iz porodnišnice.
Slišala pa jo boš tudi brez Baby fona - bodi brez skrbi - to je kot nek instinkt mater. Zraven tega se bosta pa še vidva naspala, saj ne boš slišala vsakega njenega vzdihljaja v spanju, pa tudi vidva ji motita spanec z vajinim obračanjem in morebitnim smrčanjem.

clock-img

27.01.2006, 13:20

clock-img

Anonimen

seveda lahko..oo js sem čist nesrečna že k nimam te možnosti. mamo namreč samo spalnico. in maja dobimo šeenga otroka.štirje bomo v spalnici za pošizit!

clock-img

27.01.2006, 13:39

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

joj, kaj bi jaz dala, da bi imela vecje stanovanje in da bi mali lahko spal v svoji sobici.. sej me ne moti, da sva v isti sobi, samo navadil bi se lepo spat sam

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem