writing-img

AMZS TEST otroških varnostnih sedežev

clock-img

14.08.2006, 20:11

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Morda ze videno,morda ne..

http://www.amzs.si/?podrocje=369

clock-img

14.08.2006, 21:11

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Se pravi, če gledamo na vse te dejavnike je resnično najbolje da kupim Maxi Cosi...

clock-img

15.08.2006, 11:29

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Po njihovi oceni zleda.. 
po oceni amzs pa itak nobeden ni zelo dober user posted image  Nic jasno.. Svasta.
Legenda:
++ Zelo dobro
+ Dobro
- Zadovoljivo
o- Zadostno
- Nezadovoljivo

clock-img

15.08.2006, 11:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

tinaja; ampak od 0-13kg je potemtakem maxi cosi vsaj dober!user posted image ; če pa malo bolje pogledaš razpredelnico je pa CYBEX Solution Plus dobil kar 2x ++, ROMER Kid Plus 06 pa 1x ++ -> ampak to v kategoriji od 4-12let...

clock-img

15.08.2006, 11:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Šment, taki smo slovenci - z ničermer dost zadovoljni!user posted image user posted image

clock-img

15.08.2006, 14:57

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Jaz pa ne bi rekla, da nismo z ničemer zadovoljni, ampak, da lepo skrbimo za varnost...
Pod testom piše, da je skupna ocena enaka najslabši izmed delnih ocen za varnost ali upravljanje...
Maxi Cosi s samimi plusi je torej +.

Edino to mi ni jasno, kje naj dobim test od navadne maxi - cosi lupinice, ker tale je Cabrio-Fix, jaz jo bom pa kupla brez tega...

clock-img

15.08.2006, 15:44

clock-img

mtina

pencil-img

568

Tudi mene zanima kje to najdeš. Ali tudi tako dobra?

Jaz imam navadno že kupljeno.

LP

Sonce!!!

clock-img

15.08.2006, 20:24

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Saj v resnici je test delan za Maxi Cosi CabrioFix z Isofix podnožjem (ocene so povzete po ADAC-u), ker so pač ugovotili, da je zadeva varnejša s podnožjem (mislim, da zato, ker pripneš podnožje in lupinico samo postaviš v podnožje, možnost napačne montaže je manjša). Midva podnožja ne bova kupila, ker podnožje stane še 30.000 SIT, lupinica brez podnožja pa je tudi med varnejšimi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem