writing-img

APARTMA V ZADRU

clock-img

27.06.2006, 14:58

clock-img

andrea-2

pencil-img

23

Drage mame in očetje. Naši znanci dajejo v najem zelo lep apartma primeren za družine z enim ali dvema otrokoma. Apartma se nahaja v Zadru- naselje Borik. Od plaže je oddaljen ca 250 m. Plaža je prodnata z malimi kamenčki. Borik plaža (pesek) pa je oddaljena 300 m. Apartma ima zelo veliko teraso, skratka zelo primerno za družine. Možnost uporabe zunanjega kamina z grilom. Okolica Apartmaja je zelo lepo urejena, polna zelenja, tuš na advorišču, raj za otroke. Po želji pošljem tudi slike. Do centra Zadra je 1 km. Cena je 45-50 EUR. user posted image

clock-img

28.06.2006, 07:19

clock-img

Anonimen

Cena je 45-50 EUR.

Cena teh tvojih app. je blazno visoka za eno družino.user posted image

clock-img

28.06.2006, 10:15

clock-img

Anonimen

Ne, meni se pa ne zdi. Ni ravno nizka, ampak za luksuzen apartma je čisto na nivoju.
Mi bomo dali na Pagu za malo manj luksuznega tudi 45 na dan.

clock-img

28.06.2006, 10:56

clock-img

Anonimen

Ne, cena ni visoka, če razmišljaš, da so cene najema apartmaja v avgustu z a teden dni od 400 evrov naprej. Anonimna, če mi najdeš cenejšega, za dve osebi oz. dve plus ena, bom zelo vesela.

clock-img

28.06.2006, 11:22

clock-img

andrea-2

pencil-img

23

Zdravo, tudi meni se ne zdi previsoka. Prijatelji gredo v sv. Filip i Jakov in plačajo 45 eur za 1/2+1 apartma. 

clock-img

28.06.2006, 11:53

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdrvaljene!

Jaz sem leta 2004 v Pirovacu plača za dve nočitivi v apartmaju kar 120 EUR brez hrane.Isto leto sem bila na otoku Rabu z polenzionom v hotelu za dve osebi za 80.000 sit.Torej kje je logika?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem