cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AVENTOVA ELEKTRIČNA PRSNA ČRPALKA

clock-img

31.03.2007, 15:51

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kako se obnese,na kakšen način deluje,a jo nastaviš kot tiste,ki jih imajo v bolnici,prvič sem imela ročno,saj je fajn,le zdi se mi,da dosti časa zravn porabiš preden napumpaš.Ima kdo kako slikico te črpalke,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

31.03.2007, 16:00

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Tukaj še je link,če jo ima katera mi naj napiše,kako je bila zadovoljna,če je vredna tega denarja,ali sama črpa mleko??THX.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169238

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

31.03.2007, 18:35

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Imam dve prijateljici, ki sta zelo zelo zadovoljne. Dela precej hitreje, cca 10 minut za 100ml. Sta pa obe kupili zraven tudi sterilizator, ker je pri tem res potrebna sterilizacija po vsaki oz. pred vsako uporabo.

Obe sta si ga kupili predvsem zaradi tega, ker sta imeli preveliko stresa zaradi bolezni otroka in da sta kljub vsemu pospeševali proizvodnjo, da je bilo dovolj mleka sta s pomočjo te črpalke obdržale mleko in polno dojili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem