cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AVON

clock-img

12.11.2008, 14:45

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Zdravo!

Mene pa zanima kako ste zadovoljne z Avonovo kozmetiko?

Hvala za odgovore.

clock-img

12.11.2008, 19:06

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

zdravo.

Ja največ od avona uporabljam ličil, ter mogoče kakšen gel za prhanje. Njihovi parfumi mi ne dišijo nič kaj, šamponi me tudi niso prepričali, kreme pa tudi ne. Nekako več uporabljam oriflamovo kozmetiko, pa določene stvari so tudi cenejše.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

13.11.2008, 00:12

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Že par let uporabljam Avonov gel za intimno nego. Pa poleti kreme za sončenje. Drugače pa imam trenutno v uporabi nekaj proti celulitu, pa ene šminke. Tudi en parfumček, ki mi je fajn. Na splošno sem zadovojna z njihovimi izdelki. Mogoče še bolj kot z Oriflameom.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

13.11.2008, 01:07

clock-img

sttj

pencil-img

266

tudi zame je avon zelo vredu,je kvaliteten in cenovno ugoden,uporabljam kreme proti zmajnšanju trebuha,gele za tuširanje,pudre,skratka skoraj vse

clock-img

13.11.2008, 04:53

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Edina stvar od Avon-a, s katero sem (bila) 100%-no zadovoljna, je (bil) parfum "Dreamlife".

clock-img

13.11.2008, 12:19

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Zadovoljna, uporabljam tako kot prehodnice kreme za celulit, strije,kremo za obraz, gel za intimno nego,poleg tega pa še nakit, torbico. 

Sicer so stvari pri Oriflame cenovno bolj ugodne imama tudi od tam stvari, predvsem prfum, šminka, maskara.

Sem pa med drugim tudi svetovalka. Nesmem delat reklame.

lp,

clock-img

13.11.2008, 12:31

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Jaz sem zelo zadovoljna z Avonovo kremo za noge (proti trdi koži) in s peelingom za noge. Tiste sadne dišeče kreme za po telesu so mi včasih fajn, deodoranti so mi ok. Ostalega pa ne uporabljam.

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem