cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AVTOSEDEŽ?

clock-img

09.12.2008, 18:57

clock-img

petra05

pencil-img

94

mene pa zanima če kdo kaj ve kje v avstiji bi se dalo kupiti avtosedež (8-15kg) oz. a se mi sploh splača glede cene, sem gledala stran od ikeje pa jih nimajo tam??
ful bi prosila za kakšne info, link....pozdravček

clock-img

09.12.2008, 19:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Poglej v toysu, e-bay

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

09.12.2008, 19:21

clock-img

petra05

pencil-img

94

ja nimam kreditne kartica da bi tam naročevala

clock-img

09.12.2008, 19:52

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ne vem, ki bi še lahko našla težko ti svetujem ker ne kupujem v A pa niti ne vem kake trgovine imajo.
Javite se tiste, ki veste.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

09.12.2008, 20:17

clock-img

madasa

pencil-img

287

Petra05,
baje obstaja na A banki kreditna kartica, ki si jo ustvariš in naložiš gor toliko kolikor misliš da boš kupila preko interneta. Tako da ni vezana na noben TR in ni bojazni da bi ti kdo kaj zapleni.
Grem sama po to kartico in sporočim.
Lp

clock-img

09.12.2008, 21:29

clock-img

živa eva

pencil-img

4

Hoj!
Midva sva kupla avtosedežek od Maxi cosi-ja v Celovcu v Toy"su, pa moram rečt, da mi je blo mal žal. So imeli bistveno slabšo izbiro kot pri nas, cena je bila pa pri nas nižja! Sploh potem, ko je bil v akciji! Splača se mal pogledat po naših spletnih trgovinah (Sonček...) al pa v Baby centrovi spletni trgovini, imajo akcije na točno določen dan.
Lep pozdrav!

clock-img

09.12.2008, 23:52

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Sama sem gledala cene in izbiro avtosedežev v Toysu v grazu in moram rečt, da so cene enake našim. Mogoče je bilo razlike v ceni recimo za 2 eura. Govorim za sedež Maxi Cosi tako, da sem ga potem kupila kar pri nam v Mb, v Baby centru, ko je bil v akciji in me je prišel manj, kot pa, če bi ga kupila v Avstriji. Tako, da se splača pogledat malo preden kupiš.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

09.12.2008, 23:53

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: petra05

sem gledala stran od ikeje pa jih nimajo tam??

Ne, v Ikeji pa res neboš avtosedeža dobila user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.12.2008, 10:49

clock-img

Neni13

pencil-img

391

jaz ti priporočam, da spremljaš pri nas cene..
Mi smo kupili maxi cosi Toby v Turbo Limaču, že računam popust in bonus na kartici, smo zanj plačali 135 EUR. V baby cnetru pa stane 250 EUR.

clock-img

11.12.2008, 10:39

clock-img

petra05

pencil-img

94

Hvala vam za info. bom šla mal v akcijo....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem