cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A že lahko?

clock-img

25.08.2007, 12:00

clock-img

ajaMM

pencil-img

4

Živjo spet po dolgem času. Na RRju nisem bila že juhuhu časa.Ni blo časauser posted image ,smo delal dojenčkeuser posted image user posted image .Eno triletnico imamo že, zdej bi pa radi kšnga bratca-ona si želi bratca- mamici pa očku je pa vseeno, sam da bo.
In ker smo že mau out, me zaninma, če katera ve, če lohk že prej delaš test nosečnosti, al morš počakat, da ti zaostane M?Si merim bazalno, pa ni nč padla dol, mogoče pa bo kej...

clock-img

25.08.2007, 12:07

clock-img

srursa

pencil-img

1267

bolje, da počakaš na izostanek menstruacije, saj drugače ti ne pokaže.
Jaz sem imela filing,da sem noseča in sem naredila test pred izostankom M in ni nič pokazal. En dan po izostanku je bil pa pozitiven.
Počakaj.

clock-img

27.08.2007, 13:34

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Mi smo na istem! Mali bo kmalu 3, pa smo se odločili, da je čas za drugega! No jaz sem tudi delala test pred izostankom M, pa mi ni pokazalo Pozit.! Tako, da mislim, da je treba čakat! Testa ne bom več delala, ker grem v pon k ginekologu in mogoče mi takrat pove, kakšno veselo novico!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem