writing-img

A dej no!

clock-img

15.02.2009, 21:58

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Gledam Zrneca in Ladota in sta ravnokar postala 10 % delničarja Salomejine bodoče nove lulike.user posted image

clock-img

15.02.2009, 22:35

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ja, jaz sem tut gledla ja user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

15.02.2009, 22:58

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ni kja, sta fuuuuul dobra. Izvirna, zabavna, samo pogledaš ju pa se že smejiš...ala jim verauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

16.02.2009, 00:51

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

kaj ni marijo boljši user posted image user posted image user posted image user posted image ....on je vendar prva diva televizije.user posted image

clock-img

16.02.2009, 08:03

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

men pa včerajšnja oddaja sploh ni bila  všeč...saj sta skoraj pol oddaje govorila samo o njenem  tiču...user posted image

clock-img

16.02.2009, 08:04

clock-img

muška

pencil-img

3223

samo, meni pa je bila včerajšnja oddaja podn od podna no. user posted image

clock-img

16.02.2009, 08:23

clock-img

alda

pencil-img

3570

user posted image  včeraj tud men Ni bila ne vem kako fajna oddaja,...dober ene fore so res za crknit, druge pa se ponavljajo kot kurja čreva!!..tako da sem kar preklapljala programe več al manj
Mi pa je definitivno najboljša bila oddaja kjer sta gostila Lepo Breno, ki mi sploh ni všeč, ampak je bila tako fajn gost, da je bila odd. res vredna ponovnega ogleda !!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

16.02.2009, 08:30

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Men sta v začetku svoje kariere bila super, zdaj, ko skupaj lumpata, pa sta mi že dosadnauser posted image

clock-img

16.02.2009, 08:32

clock-img

Katey

pencil-img

913

Tudi meni je bila včerjašnja oddaja popolnoma brezvezna oz. brez kančka dobrega humorja in domišljije, posiljene fore okrog že 100x prežvečene Salome, nimam nič proti njej mi pa ni oseba s katero bi lahko naredil dober šov.

clock-img

16.02.2009, 09:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.02.2009, 09:37

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Meni je bila pa še bolj bedna kot drugim. Sicer sem gledala samo zadnjih 15 minut, še to je bilo preveč.

clock-img

16.02.2009, 09:52

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: alda

user posted image  včeraj tud men Ni bila ne vem kako fajna oddaja,...dober ene fore so res za crknit, druge pa se ponavljajo kot kurja čreva!!..tako da sem kar preklapljala programe več al manj
Mi pa je definitivno najboljša bila oddaja kjer sta gostila Lepo Breno, ki mi sploh ni všeč, ampak je bila tako fajn gost, da je bila odd. res vredna ponovnega ogleda !!

se čist strinjamuser posted image

clock-img

16.02.2009, 10:44

clock-img

titania

pencil-img

293

hehe ja smo gledal čeri.. sam tut men ni blo čeri neki ekstra.. pa ladota ne maram prevč..drgač so pa dobr nardil s tem dnarjom.. :)
Sm pa opazla kako se jure nazaj drži.. lado je bolj navit..:) Ampak mi je včasih prav na živce šel.. se mi je boga salome kar zasmilla...:(
Upam, da ji bo uspel zbrat dnar pa da bo srečna :)

clock-img

16.02.2009, 14:19

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men je bla ok oddaja zato sem jo tud gledala skor do konca, se mi pa Salome sploh ne zdi več tako čudna pa ne vem zakaj al sem jst ratala čudna al je bil nek čudn luft okol mene user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

16.02.2009, 15:02

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

men ona ni bila nikoli čudna..user posted image  je pač malo bolj posebna kot "normalni" ljudje, ravno zaradi tega mi je zanimiva. mi je pa všeč , da vedno pove kar misli, brez kakršnihkoli zadržkov.

clock-img

16.02.2009, 20:27

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

men ona ni bila nikoli čudna..user posted image  je pač malo bolj posebna kot "normalni" ljudje, ravno zaradi tega mi je zanimiva. mi je pa všeč , da vedno pove kar misli, brez kakršnihkoli zadržkov.

Ja, meni je bila tudi ona všeč. Lado je pa res mogoče malo preveč nabijal o njenem tiču.

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

16.02.2009, 20:35

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

dolgočasni so bli snoč, meni se je salome že skor zasmilil-a  ni blo konca ne kraja o njegovem tiču no....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

16.02.2009, 21:17

clock-img

Ancy

pencil-img

614

men je bla pa učeri ful v redu user posted image sploh se mi zdi da sm Salome prvič v življenju vidla, o njej sem slišala že veliko no. Mogoče je res Lado mal preveč o tistem tiču, sam jz bi jo tud verjetno podobne stvari spraševala, če bi bile kolegice. Se mi zdi kr lep vpogled v razmišljanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem