writing-img

A gledate na A kanalu??...

clock-img

04.06.2008, 21:25

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Te otrko boge, ki imajo raka?

Kako se mi smilijo. Bogi reveži.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

04.06.2008, 21:26

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Otroke*

clock-img

04.06.2008, 21:29

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

gledam ja.....

life sucks sometimes......

samo mene take zadeve v večini ne ganejo v smislu, da bi me bilo strah, da bi tudi Dita na kak tak način zbolela....... se znam kar dobro distancirati, mi je pa težko gledati te male otroke, ki so bili prisiljeni na hitro odrasti, pa verjetno tudi umreti....user posted image

clock-img

04.06.2008, 21:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2008, 21:32

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Sem začela pa hitro prešaltala, ker tega imamo doma že kar preveč. Vsakih tri mesece z malo na onkološkem v LJ. ni nič kaj prijetno. Že tam preveč vidim te uboge otročke brez las. Se spomnim naše male pri dveh letih, ko je vprašala, če bo tudi ona brez laskov. Srce me preveč boli, da bi še po TV-ju gledala.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

04.06.2008, 21:33

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

tam preveč vidim te uboge otročke brez las. Se spomnim naše

IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Sem začela pa hitro prešaltala, ker tega imamo doma že kar preveč. Vsakih tri mesece z malo na onkološkem v LJ. ni nič kaj prijetno. Že tam preveč vidim te uboge otročke brez las. Se spomnim naše male pri dveh letih, ko je vprašala, če bo tudi ona brez laskov. Srce me preveč boli, da bi še po TV-ju gledala.

Verjamem ja.user posted image

clock-img

04.06.2008, 21:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

ne bom gledala......že tako prevečkrat mislim na to....namreč sošolka mojega sina ima kostnega raka in je zelo hudouser posted image ,bori se že 2 leti pa ne kaže dobro pa stara komaj 9 let....groza kaj nekateri starši in otroci prestajajo, saj se ti zmeša ko že samo pomisliš na to.....user posted image  

clock-img

04.06.2008, 21:40

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Joj, jaz tudi nisem mogla in ne morem gledat tega. Preveč se vživim v vse in res ne gre....kapo dol staršem, ki to doživljate user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, da ni hujšega v življenju...

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

04.06.2008, 21:40

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: tekila

ne bom gledala......že tako prevečkrat mislim na to....namreč sošolka mojega sina ima kostnega raka in je zelo hudouser posted image ,bori se že 2 leti pa ne kaže dobro pa stara komaj 9 let....groza kaj nekateri starši in otroci prestajajo, saj se ti zmeša ko že samo pomisliš na to.....user posted image  

ni pravice na tem svetu

clock-img

04.06.2008, 21:43

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ma res hudo. Ko pomislim,da so ti otroci že toliko časa na svetu s starši. Ko samo pomislim,ko je bilo takrat z Ulo hudo,ko niso vedeli ali bo preživela,ko se mi je že mešal,ali pa takrat ko mi je umrl Vid......
Ne vem,ubogi otroci in starši.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.06.2008, 21:43

clock-img

Anonimen

ne res je ni.....že pri velikih primerih,ki jih poznam se vprašam......če je bog res pravičen sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje.......

clock-img

04.06.2008, 21:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

anajmad: pa sej ne vem, kaj naj ti napišem. Mora bit res zelo, zelo hudo....

clock-img

04.06.2008, 21:53

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Malo sem gledala, pa je preveč hudo. Bogi, kaj morajo že tak majhni pretrpet.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

04.06.2008, 21:53

clock-img

oka

pencil-img

1773

Takih oddaj raje ne gledam, odkar sem prav tako na A kanalu gledala dokumentarec o deklici, ki se je borila z rakom in ko je že kazalo, da je zmagala, jo je bolezen premagala. Takrat sem jokala kot dež. Sem pa prej ujela kako je en luštkan, simpatičen fantek razlagal, kako so mu začeli počasi izpadati lasje. Ne vem, ampak to je povedal na tak način, da še zdaj user posted image . Res ni pravično, da morajo tako mladi skozi take kalvarije.  

clock-img

04.06.2008, 22:04

clock-img

mama54

pencil-img

1315

lukrecija, sem ti poslala ZS.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

05.06.2008, 09:58

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ja, sem gledala. Res žalostne zgodbeuser posted image . Seveda me ganejo in vsakič, ko vidim kakega bolnega ali prizadetega otroka, sem hvaležna in srečna, da imam zdravega otroka.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem