writing-img

A gre Quinny comfort v majhen avto...

clock-img

01.07.2005, 20:21

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

...in kako?

Sicer smo ga že kupili in ugotovili da se skoraj nič ne zloži in da nam ne gre v Peugeota 206. A ga morm res vsakič čist razdret?

clock-img

01.07.2005, 21:57

clock-img

simonetta

pencil-img

67

Tudi jaz imam peugeota 206 in moram vsakič razdret quinny-a:(Vidiš, to je pa to,ker sem kupovala voziček,ki mi je bil ful všeč in fajn, nisem pa gledala na to, kako bo šel v avto:(

clock-img

02.07.2005, 10:15

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Kaj pa če samo gume dol snameta?

:miska:

clock-img

03.07.2005, 22:16

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

hmm, mi imamo mondea karavana pa smo ga komaj noter stlačli...celega seveda, ker razstavljala ga jaz nikakor ne bi po vsakem sprehodu :zmeden:

clock-img

09.07.2005, 12:44

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Glejte, jaz imam 3 kolesnika in ga spravim v Twingota in v golfa III le v prtljažnik. Res pa je, da sem "pogruntala" patent. Najprej položim spodnji del tako, da so kolesa obrnjena proti zadnjim sedežem. Nato zgornji del enako položim notri tako, da spodnji del gleda proti meni, senčnik pa je obrnjen proti ročki.

Upam, da sem napisala nazorno. Poskusite. Meni pri Twingotu še police ni treba dol dajati, ker mi pride ravno pod kolo. :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem