writing-img

A gre krilo in gležnarji skupaj?

clock-img

22.01.2008, 10:49

clock-img

Enolla

pencil-img

900

zaa oblečt. Ker nimam škorjnem in me čaka en prijazen pregleduser posted image , bi raje krilo obleka, pa gležnarje zdraven? A to gre ali bom čudno izpadla?

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

22.01.2008, 10:52

clock-img

Anonimen

joj ne, meni to ne gre skupaj. Me spominja na nono Emilijo, ki si da kotlo do pod kolen , žabe filanke in gležnarje z mucko okoli gležnja.
Pa daj eno slikico gor, da strokovno user posted image  ocenimo, če greš lahko taka iz hiše.

clock-img

22.01.2008, 10:55

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

joj ne, meni to ne gre skupaj. Me spominja na nono Emilijo, ki si da kotlo do pod kolen , žabe filanke in gležnarje z mucko okoli gležnja.

user posted image user posted image user posted image

Meni tudi ne gre to skupaj. Je pa odvisno, kakšne gležnarje imaš in iz kakšnega materiala je krilo.

clock-img

22.01.2008, 10:58

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Pa daj eno slikico gor, da strokovno user posted image  ocenimo, če greš lahko taka iz hiše.

user posted image user posted image  Natanko tako sliko imam tudi jaz v glavi, ja. Da bom tako zgledala, ja. Ej, slikco pa ti bi na ZS poslala user posted image  pa se ti ne upam, ker imaš tako hud podpis (mi je všeč, mimogrede). Čisto resno pa jih ne znam objavit - sem se nekaj časa nekaj mučila pa mi ni ratala, pol pa sem obupala.

Grem zdaj iskat če dobim slikco od gležnarjev in krila.

clock-img

22.01.2008, 10:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Večinoma prevladuje mnenje, da to ne gre skupaj, ampak na meni pa super zgleda, veliko boljše kot krilo in salonarji ali škornji. Poskusi, pa boš videla.

clock-img

22.01.2008, 10:59

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Čisto odvisno od krila in gležnarjev. user posted image  

clock-img

22.01.2008, 11:04

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Enolla, probaj -  do kje imaš dolgo krilo? Če ti ima za mahedrat čist nad robom gležnarjev, potem res raje ne.

Sicer pa  je meni zelo všeč kombinacija ( ampak sklepam, da če greš "na pregled" nisi imela v mislih športanjauser posted image ) krilo malce nad koleni, pa žabe, pa potem gležnarji ( brez pete, se razume), pa kak štunf not ( lahko se ga vidi mal ven...) Je pa odvisno od barvnih kombinacij - zelo. Če je gležnar črn, potem bi jaz imela obvezno črne žabe. Krilo je lahko jeans, ali črno ali... ok bluzim..... grem tapkat daljeuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

22.01.2008, 11:05

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Jaz se taki kombinaciji izogibam. Si ne upam. Včasih pa na kakšni vidim, da ji prav pristoji. Ampak si mislim, da se punca zna obleč. Pomembno je tudi kako se počutiš nato v tem. Če nato samo razmišljaš kako je videti... ,raje obleči hlače.

clock-img

22.01.2008, 11:07

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Gležnjarji so taki http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art71913Z

Krilo pa je nekaj takega samo krajše http://www.house-of-gerryweber.de/Shop/GW_HtmlProduct/WinFlashZoom.html?param=flash

clock-img

22.01.2008, 11:09

clock-img

Anonimen

jaz krila ne vidim user posted image

clock-img

22.01.2008, 11:12

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

jaz krila ne vidim user posted image

Jaz tudi ne. user posted image

clock-img

22.01.2008, 11:15

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Ups user posted image . http://www.house-of-gerryweber.de/index_GW.htm - Upam da sedaj bo - ni pa prave dolžine to krilo,  je samo pa do kolen. Model je pa ravno tak.  

clock-img

22.01.2008, 11:18

clock-img

Enolla

pencil-img

900

user posted image

No, sedaj pa bo user posted image

clock-img

22.01.2008, 12:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

na tole krilo definitivno ne grejo gležnariji, žal....user posted image

clock-img

22.01.2008, 12:41

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Če prav razumem, je tvoje krilo samo do kolen. Potem bi znali tudi gležnarji fino izgledati. Težko je reči, tako "na daleč" user posted image

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

22.01.2008, 12:45

clock-img

Anonimen

Daj se ti obleci pa pofotkaj, pa daj fotko gor, pa bomo povedale koliko je ura, ko poldne zvoni.

clock-img

22.01.2008, 12:54

clock-img

Enolla

pencil-img

900

OK hvala - sej se mi je zdelo, da bi bila kot nona Emilija od Adelaide user posted image .  No bom poskusila in vprašala mojega modenga strokovnjaka - juniorja. user posted image  Smo zadnjič vsi trije kupovali obleko za mojega in on jih meri in ta mali kar naenkrat znori: "ne, poc, ne, ne tata, poc. In ko se je slekel je bilo OK. In potem pomeri tisto, ki smo jo kupili in ga ta mali enkrat pogleda in ne reče nič.  

Al bina - ne znam limat slikc - pojma nimam kako mi je ta ratala user posted image .

clock-img

22.01.2008, 21:27

clock-img

Anonimen

Ne, enola, ni v redu. To paše samo kakšni, ki se res zna uštimat. Da bi pa kr ene gležnarje in kr eno krilo nase navlekla ... ne, jaz niti pod razno ne bi.

clock-img

24.01.2008, 15:13

clock-img

dana

pencil-img

1395

Meni to ne gre skupi. Škornji bi pa šli.

clock-img

24.01.2008, 18:41

clock-img

Anonimen

Meni ne, sploh ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem