writing-img

A je kaj narobe?

clock-img

20.10.2009, 13:09

clock-img

Anonimen

Tam spodaj mam eno bradavico ne velko ampak me je par dni bolelo sem mislila ok kak izpuščaj se mi naredil pa mi danes ni dalo miru in sem pogledala pa vidim v tej bradavici gnoj,ki sem ga istisnila je bil fejst gnojno....a je to kaj narobe oziroma nisem še slišala,da bi se bradavica ognojila.....???

clock-img

20.10.2009, 13:12

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Meni zveni bolj kot mozolj.

krepat ma ne molat

clock-img

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Mogoče je bil tak mozoljuser posted image .Tud jaz sem imela "tam spodaj" že kakšno takšno zadevo,pa je sama od sebe zginila.Če ne bo bolje pa,saj veš,k zdravnikuuser posted image

Žan 27.09.2006

clock-img

clock-img

rija

pencil-img

15589

to je tur, boli ko satanuser posted image

...vox populi...

clock-img

clock-img

Anonimen

Ni mozolj,ker tole bradavico imam že odkar pomnim....pa vedno moram pazit nanjo,če s eslučajno tam brijem...pa ni rjave barve ampak taka kot koža pa nikoli se ni ognojila.To mi je čudno.

< Sporočilo je popravil Florina -- 20.10.2009 13:13:53 >

clock-img

20.10.2009, 13:29

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mogoče se ti je slučajno zraven zamašila še lojnica? se ti je naredila bulica?

clock-img

20.10.2009, 13:29

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Za bradavico ki teče iz nje,sem slišala,da ni najbolj v redu.Posvetuj se z zdravnikom

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

20.10.2009, 15:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz sem svojo buljico pokazala ginekologinji in je rekla da imam kao bradavico in da se lahko kirurško odstrani,če pa me ne moti in ne boli,pa naj ostane-tko da že nekaj let živim z njo in me ne moti

ti priporočam da se pokažeš zdravniku

clock-img

20.10.2009, 17:06

clock-img

Anonimen

Saj me ne moti nikakor ne ampak zakaj se mi je zagnojila to me zanima ali je dobro ali ne???

clock-img

20.10.2009, 17:36

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Lahko je tudi na brdavici dlaka in se vname okrog mešička - forunkel. Lojnica je lahko prisotna dlje časa in daje videz bulice oz brdavice. Ko  se vname iz nje izteka gnoj. Če te skrbi je najbolje, da obiščeš zdravnika- mogoče bo dovolj že splošni družinski zdravnik.

clock-img

20.10.2009, 17:42

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Če imaš kremo diprogenta se namaži in hitro pomaga, zdravi in celi.

clock-img

20.10.2009, 17:53

clock-img

Anonimen

Hvala punce bom videla kako bo čez dan ali dva,če nebo bolje ali se bo dalje gnojilo pa res grem k dr.

clock-img

21.10.2009, 00:37

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Hvala punce bom videla kako bo čez dan ali dva,če nebo bolje ali se bo dalje gnojilo pa res grem k dr.

Ce se nekaj gnoji nikoli ni dobro. Pojdi k zdravniku pod nujno. Moja tasca je tako cakala, saj je bil samo "mozolj", pa je koncala s slabo dijagnozo.

Takoj jutri pojdi k zdravniku!

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

31.10.2009, 19:22

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

IZVIRNO SPOROČILO: tofsi

...
Če te skrbi je najbolje, da obiščeš zdravnika- mogoče bo dovolj že splošni družinski zdravnik.

...heh, si ne predstavljam, da bi splošnemu zdravniku kazala svojo češpljo. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

clock-img

31.10.2009, 19:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: tofsi

...
Če te skrbi je najbolje, da obiščeš zdravnika- mogoče bo dovolj že splošni družinski zdravnik.

...heh, si ne predstavljam, da bi splošnemu zdravniku kazala svojo češpljo. user posted image

No ja saj mam osebno zdravnico in ginekologinjo žensko,tak,da je vseeno...user posted image user posted image user posted image Sicer pa bom res mogla it zgleda,ker se mi je že drugič ognojia zdaj pa se naredila krasta gor.

clock-img

31.10.2009, 22:20

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Ce se nekaj gnoji nikoli ni dobro. Pojdi k zdravniku pod nujno. Moja tasca je tako cakala, saj je bil samo "mozolj", pa je koncala s slabo dijagnozo.

Takoj jutri pojdi k zdravniku!

v družini smo imeli enak primer - z "mozoljem" na nosu. Ma bolš da greš 10x za brezveze k zdravniku kot pa 1x prepozno.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

31.10.2009, 22:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni je sicer rekla zdravnica, da navadne bradavice niso nič nevarne - tiste, ki so take barve kot koža in po moje o tistih govoriš. Sama sem si eno in edino mojo tako enkrat po nesreči malo odbrila. Je pa res kot pravi TT, da je boljše 10x k zdravniku za brez veze, kot da je res kaj narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem