writing-img

A je kakšna viroza na pohodu?

clock-img

23.04.2012, 11:08

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Moj dveletnik se je v soboto začel slabo počutiti, trikrat je bruhal. Ko mu ni bilo slabo je bil pravi razgrajaček, potem se je pa kar videlo po obrazku da se nekaj dogaja in je postal ves menen, brezvoljen...tožil je da ga boli želodček. Včeraj sem mislila da smo težavo dali skozi, ker je bil cel dan poln energije, le apetita ni imel pravega. Tudi danes se je zbudil poln energije, potem pa kar naekrta tresoči glas, nič se mju ni več dalo, spet je malo bruhal in toži da mu je slabo v prsih.
A ima še kakšen drugi malček težave, ali...
Je mogoče da bi si pokvaril želodec s toplim sendvičem? V petek zvečer sem mu pripravila topli sedvič samo s sirom (obožuje tople sedviče) in je tistega pojedel res veliko, mogoče celo preveč. Ne vem no...

clock-img

23.04.2012, 16:42

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Danes je pa ponedeljek.

Ne, virozice so. Veliko tega je. Bo minilo. Naj pije in cartajte se, pa bo.

clock-img

24.04.2012, 14:11

clock-img

Alenčicaa

pencil-img

41

potrjujem virozice user posted image

clock-img

24.04.2012, 18:18

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Ja sedaj sem tudi jaz ugotovila da mali ni bil bogi zaradi napačne hrane, ampak je bil zraben virus, ker sedaj je pa mož čisto bogi.

clock-img

24.04.2012, 22:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.04.2012, 12:33

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Evo midva od zdravnika. Je bil že včeraj čisto o.k. Poln energije, le apetita ni imel. Vsega samo po dve tri žlice, potem pa ponoči jok in stok, da ga boli trebušček, pa želodček, dobil je vročino. Me je začelo bit strah da nima vnet slepič, ker je bil res bogi. Danes pa smo šli raje k zdravniku, ker...no in je res viroza. Upam da čimprej mine in da mene obide, ker sem sedaj v 31. tednu in UPAM DA NE ZBOLIM!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem