cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A je katera??????

clock-img

26.01.2009, 20:14

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Živjo ženskice!
Zanima me ali je katera imela pred ne pričakovano M kakšen izcedek pol pa je test pokazal +? Ker jaz imam izcedek samo v času O.Sedaj pa manjkata 2 dni do M in je vidna bela sluz. Prav tako me špika v jajčnikih. Včasih v enem pol spet v drugem. Pred dobeno M nikoli nisem imela sluzi. Sedaj pa nevem kaj si naj mislim. user posted image

clock-img

26.01.2009, 21:09

clock-img

Anonimen

Znaki user posted image in user posted image so isti, zato naredi test, pa boš najbolj sigurna.

clock-img

26.01.2009, 21:13

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Znaki user posted image in user posted image so isti, zato naredi test, pa boš najbolj sigurna.

ja res je. samo še morem počakat vsaj 3 dniuser posted image

clock-img

26.01.2009, 21:29

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

3 dni bo pa ja hitr minil...

clock-img

26.01.2009, 21:55

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

3 dni bo pa ja hitr minil...

heh upajmo user posted image  kaj pa ti si mi že naredla test?????user posted image

clock-img

26.01.2009, 22:00

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Potrpi še 3 dni, pa boš vedela.

Na forumu spraševat je pa za moje pojme čist brezveze, saj niso s tabo 24 ur na dan, niti niso zdravnice da bi lahko kar tako presodile.. 

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

27.01.2009, 01:25

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

oj sva naredila, test pa je negativen.  samo znaki še kar ostajajo....včeri me je bolel v jajčnikih do 4 zjutraj, pol se mi je vrtel, slabo mi je, zaprta sem...skoz me boli spodnji del trebuha....danes je malo boljše...

sva pa obrnila cel net, pa sva ugotovila, da nič ni tak kot ...28 dni...pa 14 dan ovulacija. ( to že vem )...pa da test kaže negativno, pa v resnici ni.....

tak, da v bistvu me spodaj tak boli, da sploh ne moreva slončkat....sva pa vmes najdla čas, ko me ni oz. je popustilo, da sva bila lahko pridna....

bova vidla kaj bo...na dan poroke ( v soboto ) bom ponovila test brez njega. če bo mogoče user posted image , da ga presenetim z lepo novico. če pa ne, potem bom se pa naročila pri ginekologu, ker me psihično te bolečine uničujejo, ker ta bolečina skoz sploh ni prijetna...

clock-img

27.01.2009, 07:54

clock-img

Vitaebella

pencil-img

281

Draga Mojca,

velikokrat se zgodi placebo efekt, človeška psiha naredi svoje. Verjemi meni, to se mi je že nekajkrat zgodilo. Vsi znaki, test negativen in takoj po testu se mi vlije menstruacija. Neverjetno... Lahko je pa pri tebi drugače, ne vem.

Srečno!

clock-img

27.01.2009, 17:48

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Draga Mojca,

velikokrat se zgodi placebo efekt, človeška psiha naredi svoje. Verjemi meni, to se mi je že nekajkrat zgodilo. Vsi znaki, test negativen in takoj po testu se mi vlije menstruacija. Neverjetno... Lahko je pa pri tebi drugače, ne vem.

Srečno!

jaz imam neredne...večkrat jih imam na daljši rok ( 35 dni ), kot pa krajši rok ( 28 dni )....samo če je samo placebo efekt, so pa te bolečine v spodnjem delu trebuha in špikanje v jajčnikih, prehude.....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem