writing-img

A je katera noseča brez znakov

clock-img

08.09.2005, 14:59

clock-img

A_A

pencil-img

310

Veliko je bilo že napisanega o tipičnih znakih nosečnosti pred , mene pa zanima, če je imela katera takšno nosečnost, da si sploh ni mislila, da je noseča, pa ji je potem izostala In kdaj je potem dobila tipične znake ?

Mogoče ni pravi forum, pa vseeno.

clock-img

08.09.2005, 15:02

clock-img

Anonimen

evo me tipični primerek nosečke brez znakov. in to že v drugo no edin tardeče nimam in mal bl sem zaspana in zmatrana kot ponavadi drgač pa tut v prvo nism vedla spljoh da sem noseča dokler tamala ni začela brcat in se ni poznal trebuh

lp, lara

clock-img

08.09.2005, 19:37

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Razen občasnih občutljivih prsi, tudi nič.

clock-img

08.09.2005, 22:57

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

men se tud sanjal ni ... razen utrujenosti, ki je pa itak ne povezuješ z nosečnostjo ... no - to se je čez 2 tedna po odkritju spremenilo

clock-img

08.09.2005, 23:00

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja pri meni je bila samo utrujenost...pa še to sm milsila, da je zaradi službe...potem pristni znaki so se začeli okoli 8 tedna!

clock-img

08.09.2005, 23:02

clock-img

urška

pencil-img

3136

nobenih znakov, dokler nisem naredila testa. takoj drug dan zjutraj mi je blo pa slabo...

clock-img

09.09.2005, 08:47

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Jaz sem bila le malo bolj utrujena kot ponavadi, samo sem mislila, da zaradi pomladanske utrujenosti.
Slabo mi je bilo pa le enkrat, en dan po tistem, ko sem naredila test. Verjetno psiha.

clock-img

09.09.2005, 09:04

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Nobenih znakov, ne v prvo ne v drugo.... Edino pri ta prvi nos. me je pekla zgaga od oploditve naprej, ampak sem mislila, da je to od težke hrane med prazniki....

Če ne bi bilo izostanka M, vprašanje, če bi sploh opazila,...dokler ne bi bauch zrastel... Hvala bogu.

Jasna

clock-img

09.09.2005, 09:05

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Jaz sem imela vse znake, da pride M,drugega nič, v 7.tednu se je pa začelo...

clock-img

09.09.2005, 09:07

clock-img

lan

pencil-img

1173

Ce ne bi sla do ginekologinje,ne bi vedela,da sem noseca dokler se mi ni zacel trebuscek delati in rasti je zacel sele v 4 mesecu.Problem je bil v tem,da sem imela tezave z menstruacijami (so mi zamujale) in potem sem pac mislila,da spet zamuja in se nisem prevec sekirala.No potem,ko tete ni bilo na obisk skoraj dva meseca,sem klicala ginekologinjo,da me pregleda,da ni kaj narobe.Naredila mi je vaginalni ultrazvok in mi povedala,da sem noseca.Nic slabosti,nic obcutljivih in bolecih prsi,tudi teka nisem imela povecanega.Se nastopala sem (plesala) do petega meseca nosecnosti in mnogi sploh opazili niso,da sem noseca.

clock-img

09.09.2005, 10:29

clock-img

A_A

pencil-img

310

zanimivo!

clock-img

09.09.2005, 23:35

clock-img

mišek

pencil-img

108

Jaz sem imela v prvem mesecu nosečnosti M, nisem bila utrujena, skratka nič-čeprav smo delali na tem, nisem posumila na to, dokler me ni v 7. tednu nosečnosti zjutraj v službi doletela močna slabost in sem si naredila test, ki je pokazal, da pričakujem.

clock-img

10.09.2005, 10:22

clock-img

Anonimen

Dokler nisem naredila testa, se mi ni niti sanjalo. Še krče sem imela iste, kot da bo v kratkem prišla M., prsa so mi otekla, ampak so mi tudi vsakič pred M., tako da sem bila prepričana, da bom odobili ta rdečo, ker pa jo po dveh dnevih ni bilo, krči so se pa še kar ponavljali, sem naredila test in je bil pozitiven. Danes sem noseča 7 tednovin razen malo večje utrujenosti in še vedno napetih prsi, nimam drugih znakov. Še slabo mi ni.

clock-img

10.09.2005, 14:53

clock-img

buča

pencil-img

825

Ankica,slabost še pride-ni pa nujno...
Neee,nobenih znakov,razen izostanka

clock-img

10.09.2005, 15:10

clock-img

Anonimen

Jaz tudi nobenih znakov.

clock-img

12.09.2005, 11:20

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem bila samo zaspana. Še na pregledu pri 12 tednih sem rekla G, da če ne bi na UV videla, ne bi verjela, da sem noseča. En teden kasneje se je pa začela slabost...

clock-img

12.09.2005, 11:22

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Na UZ(ultrazvoku), ne UV -haha.

clock-img

14.07.2013, 13:42

clock-img

Anonimen

tudi jaz sem user posted image brez znakov. Razen 2x test +,user posted image ni.....,nobenih drugih znakov. prvi pregled šele 1.8.13,tako da sem malo v skrbeh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem