writing-img

A je možno...

clock-img

27.04.2005, 18:30

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

...da ga šraufa po riževi kašici? Včeraj sem mu zvečer dala riževo kašico od Alete, pa ga je danes ful nekaj šraufalo. Ali bi ga začelo šraufat že ponoči?

lp:)

clock-img

27.04.2005, 18:33

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Vprasanje je koliko je star,
ce si kasico zmesala z mlekom je lahko krivo to,
ce je otrok moskega spola pa je to kar obicajno, da imajo hujse krce kot deklice, vsaj iz mojih izkusenj (dve deklici, en fantek - bilo je noro)
Cim manj bolecih tezav vama zelim

clock-img

27.04.2005, 20:48

clock-img

schnappi

pencil-img

18

Poizkusi jutri zvecer brez kašice ali pa že danes, če mu je že nisi dala, pa boš videla kako bo. Tudi naš mali jo je že en teden, je isto star kot tvoj, pa ga ne šraufa, ima pa nekaj več vetrov, pa ga ne motijo.
Lp.

clock-img

27.04.2005, 20:52

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Sem mu že dala. Če bo isto kot danes mu jutri ne bom dala in bom vidla kako bo. Res pa je da imamo krče, vendar ni bilo tako hudo.
tudi Žan je danes pradal ko nor, no bomo vidli.

Hvala!

lp:)

clock-img

27.04.2005, 21:28

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz mislim, da bi bilo možno ni pa nujno. Eden od mojih je ko sem jima prvič dala riževo kašico skoz prdel in je dobil drisko. Pa sem prestavla to riževo kašico za 2 tedna in sem jima jo zdaj ponovno dala pa ni nobenih problemov, ne pri enem in ne pri drugem.

clock-img

27.04.2005, 21:31

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Aha, no, tako da je možno.

Hvala!:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem