writing-img

A je možno, da...

clock-img

21.09.2010, 14:35

clock-img

picola1

pencil-img

2009

si na fb ju pa se te vseeno ne da videt. V tem smislu, da nimaš niti zelene, niti sive pikce ampak te enostavno ni za videt nikakor, si pa vseeno gor in normalno oddajaš komentarje, itd.?
Tnx.user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

21.09.2010, 14:41

clock-img

marantz

pencil-img

273

Ne vem če sem prav razumela. Lahko vklopiš funkcijo "postani nedosegljiv/a"  in s tem nisi prijavljena v klepetu. Potem lahko noramljno vse delaš na FB, komentiraš slike, status.... samo na klepetu potem ne moreš biti aktivna

< Sporočilo je popravil marantz -- 21.9.2010 14:42:41 >

clock-img

21.09.2010, 14:48

clock-img

enea

pencil-img

2440

V kvadratku klepet, stisni "možnosti" klikni na "postani nedosegljiva" in voila, ni te več,..user posted image user posted image

Ko hočeš nazaj na površje, samo klikni klepet,...user posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 21.9.2010 14:49:28 >

clock-img

21.09.2010, 15:09

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: enea

V kvadratku klepet, stisni "možnosti" klikni na "postani nedosegljiva" in voila, ni te več,..user posted image user posted image

Sam potem se mi pokaže siva pikca al kako?

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

21.09.2010, 15:10

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Sam potem se mi pokaže siva pikca al kako?

Nimaš nobene pikice... te ni. Siva pikica je takrat, kadar si on line, ampak dalj časa neaktivna.

Jst.

clock-img

21.09.2010, 15:14

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Aja? Ok...zdej mi je vse jasno. Tnx. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem