writing-img

A je možno da je pojedel?

clock-img

17.09.2007, 18:31

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

A je možno da je moj 13 mesečnik spraskal dol s telefona en delček in ga pojedel. Prebrskala sem vse in tega delčka ne najdem. Kako naj vem, ali je lahko kaj narobe? Sicer upam, da sem to nekje zgubila, ampak opazila sem šele takrat ko sem mu iz rok potegnila telefon, tako da ga imam na sumu. To naj bi se zgodil v soboto. Je pa ful prehlajen in ima vročino, tale vročina me skrbi.

user posted image

clock-img

17.09.2007, 19:41

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Zaradi koščka gume ne bo imel vročine...kvečjemu kakšen virus. Če pa je stvarco res pojedel, pa veselo na brskanje kakeca...slej ko prej bo prišlo ven! Pa pazite naprej k takeli bi še pralne stroje zgrizli!!!!

Lep pozdrav! K

clock-img

17.09.2007, 19:46

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Možno je, seveda. Sicer pa... Seven je enkrat pisala, da je pojedla skoraj celo (če se motim, naj me kdo popravi) mamino ogrlico in potem je mama cel teden pobirala kroglice iz kakca.
lpZ user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

17.09.2007, 19:49

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Aha, pol tut če je pojedel mu ne bo hudega. Sj pomoje je že posračkal. Ampak sploh ne vem a je tole navadna gumica al kj druzga. 

clock-img

17.09.2007, 19:50

clock-img

mika

pencil-img

6485

poznam vzgojiteljico, ki je pojedla buciko. šla je takoj k tdravniku, ampak ker se ni nikjer zataknila in je šla lepo v želodec ni bilo težav. baje je buciko zgrizla želodčna kislina.

če bi moja pupa kaj takega pojedla, bi verjetno poklicala pediatrinjo.

clock-img

17.09.2007, 20:02

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja pa js nisem zihr, pa ne bi rada panike zganjala, pa zj je to že 2 dni, če je pojedel, je šlo pomoje pa-pa

clock-img

17.09.2007, 20:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mika

poznam vzgojiteljico, ki je pojedla buciko.

Vzgojiteljica je pojedla buciko? user posted image  user posted image  A ne ve, da ne sme? user posted image

clock-img

17.09.2007, 20:36

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: mika

poznam vzgojiteljico, ki je pojedla buciko.

Vzgojiteljica je pojedla buciko? user posted image  user posted image  A ne ve, da ne sme? user posted image

ja, v igralnici je na steno pikala risbice, v ustih je imela buciko in jo je dol pojedla....mogoče ji pa tega, da ne sme ni nihče povedaluser posted image

sandra, če je že dva dni od tega, potem je res že šlo pa pauser posted image

clock-img

17.09.2007, 21:34

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moj stric je pojedel 3 igle (pa ne vse naeenkrat), so kar mogli vredu kopat po drekecihuser posted image
Jaz sem pa najraje mamo stršla z "glistami", ker sem rada vsak košček vrvice, še posebej je bla volna dobra, dala v usta in enkrat ni hotel kakce dol past, da mi je mogla prit mami pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

17.09.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

A je to govora o Urši? Urša je tudi pojedla buciko, pa se ne spomnem, kaj se je s tisto buciko pol zgodilo user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2007, 15:34

clock-img

aezzy

pencil-img

271

fajn, da tistim,ki so kaj pojedli ni blo hudega, jaz pa poznam malce hujsi primer: fantek je jedel smokije in si ga je zraven stlacil v nos.nekako  je koscek smokija vdihnil noter; mami je vidla prepozno in je upala,da pac ni nic ostalo noter.
kmalu je dobil vrocino in kasljal, pa niso in niso mogli ugotovit kaj je narobe, vrocina ni sla dol, kaselj ni ponehal.
pediatrinja se je domislila se sllikanja pljuc, ce je slucajno pljucnica in tam so vidli, da se je koscek smokija zataknil v pljuca, kot, bi se prilepil gor. in je imel veliko sreco, da so mu na koncu "le" odscipnili del pljuck, ker bi kasneje lahko tudi umrl od sepse.

vrocina vedno pomeni neko vnetje, tako, da bi jest sla do pediatrinje. ne urgentno, pac pa bi sla povedat kaj je blo, naj slikajo.
ce ni nic je ok, ce pa je je pa tud fajn vedet!

verjeten mu bodo pa dali kaj za lazje kakanje, kaksno odvajalo.

upam da ste zdaj ze resli problem.

clock-img

19.09.2007, 15:40

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

moj mulc je tud pojedel gumjasto tipko od otroškega gsm-a - sem pač čakala dokler je nisem v plenici dočakala user posted image

tko, da... ja, vse je možno, žal! user posted image

clock-img

19.09.2007, 15:57

clock-img

Anonimen

Jaz sem kar nekaj gumbov pojedla, baje so mi bili fini.user posted image user posted image

clock-img

20.09.2007, 07:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Po mojem ni panike, sploh, če je majhen, neoster delček.

Na_go, a imaš sedaj zbirko domauser posted image .

clock-img

21.09.2007, 22:08

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Urša je tudi pojedla buciko

Ja, jest sem bila to.  user posted image  Je šla ven s pomočjo sklede kislega zelja! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

22.09.2007, 15:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Urša je tudi pojedla buciko

Ja, jest sem bila to. 

Vau, lahko bi šla v cirkus bucike jest, kar tako malo, ker že obvladaš. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem