writing-img

A je na Blegošu sneg?

clock-img

09.03.2012, 08:26

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

A je? Bi se dalo it na en pohod po ta dolgi cestki čez Kal....

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

09.03.2012, 08:57

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Na Blegoš bi šla?
Ne boš gor prilezla. Brezveze sprašuješ.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

09.03.2012, 09:32

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

user posted image  A sneg je gor? To če mi lahko odgovoriš, pa bo že sama ocenila moje hribilazniške sposobnosti .user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

09.03.2012, 10:13

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Ja, je. Samo ne iti, ker ne boš do vrha prišla. Če sem jaz komaj. Ne znaš ti po snegu hodit. Brezveze. Gor že gre nekako, dol pa ne, verjemi.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

09.03.2012, 22:28

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Res, da nisem bila gor, ampak bi rekla, da gor ni snega, ker ga tu okoli ni prav nič več, ne v Selški ne v Poljanski dolini, razen na smučiščih je še nekaj umetnega :)
Jaz sem bila na Blegošu prvič menda že pri enih štirih letih, so me pa nesli del poti po grebenu. Čeprav v mojem spominu je pohod pri šestih, ko smo naredili pot tri ure v eno smer. Po cesti s Kala do koče smo pa lani šli, ko je bila mala stara dobri dve leti, nismo pa lezli na vrh, smo prepozno šli od doma. Letos bo treba poskusiti po grebenu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem