writing-img

A je to lahko od svečk?

clock-img

27.10.2007, 10:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš triletnik je včeraj zakuhal in sva mu ob pol treh zjutraj dala svečki. Pol je zaspal, vročina je padla in zjutraj je šel potem lulat. Nakar zagledava v kahli, da na vodi plava par takih "oljnatih" krogov.user posted image  A je to lahko od svečk ali bi bilo lahko kaj drugega narobe?user posted image  Nisem še nikoli kaj takega videla, saj je imel sicer, ko smo mu dajali svečke, še vedno plenice ali pa je dobil Calpol.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

27.10.2007, 10:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Maxica, to je sto posto od svečk. Ko je sedel na kahli in lulal, mu je še malo zadaj ven priteklo, to se mimogrede naredi. Nič skrbet.

clock-img

27.10.2007, 10:53

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Maxica, to je sto posto od svečk. Ko je sedel na kahli in lulal, mu je še malo zadaj ven priteklo, to se mimogrede naredi. Nič skrbet.

Točno tako. Tako, da brez skrbi...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.10.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

Seveda je od svečk.Ti govorim iz strokovnih izkušenj.Svečke so,ko se raztopijo,take "oljnate" strukture.In ponavadi se kasneje tudi del tega,kar se ne absorbira,tudi izloči.Zdaj si to videla pač v kahljici.Ne skrbi.Nič ni narobe.

In hitro okrevanje vam želim.user posted image

clock-img

27.10.2007, 11:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

aspirin, a si ti medicinka? bi te nekaj vprašala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

27.10.2007, 12:31

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja

clock-img

27.10.2007, 12:44

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čimprejšnje okrevanje user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

27.10.2007, 13:33

clock-img

*BeiiBii*

pencil-img

164

ja kot so že predhodnice napisale je to od svečk(iz lastnih izkušenj povem)
pa čimprej se pozdraviteuser posted image

WaaWiii JeSt BooM pa MoDeRnA Pa Si BoM NiCk SpReMeNiiLa V....x]...HeCaM Se=)

clock-img

27.10.2007, 14:23

clock-img

Anonimen

ja, jz tut povem, da je od svečk, pa tut vem iz lastnih izkušenj: mi je rekla dohtarca "zvečer" svečko v nožnico, ja sej sem jo dala zvečer, pa pred tv sedet....peesda, preden sem jz dons pogruntala zakaj je odtis mastne riti na sedežni....Btw...a mogoče katera, tako iz lastnih izkušenj, slučajno ve kako naj to spucam dol?!

clock-img

27.10.2007, 23:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Caffee, poskusi z Megliom, to spravi vse sorte ven. Samo ne vem, kakšno sedežno imaš? Če lahko kar našpricaš in potem probaš z mokro krpo zdrgniti venuser posted image ? Lastnih izkušenj na to temo pa nimamuser posted image .

clock-img

29.10.2007, 13:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Caffee, poskusi z Megliom, to spravi vse sorte ven. Samo ne vem, kakšno sedežno imaš? Če lahko kar našpricaš in potem probaš z mokro krpo zdrgniti venuser posted image ? Lastnih izkušenj na to temo pa nimamuser posted image .

Uporabila sem nekaj zlo podobnega Megliu in je šlo ven. Če bo katera kdaj potrebovala...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem