writing-img

A je to mogoče??!!

clock-img

24.09.2004, 12:58

clock-img

Liska

pencil-img

4

clock-img

24.09.2004, 13:21

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Verjetno je res možno, res pa je, da se ti med popadki zdi vse dosti huje, kot je v resnici, pa tudi reakcije sester oz. babic so zelo različne.
Sama sem rodila dvakrat, drugič z vakuumom in je bilo vse prej kot prijetno. Babica v nočni izmeni mi je medenico zmerila s šestilom in rekla svoji naslednjici, da verjetno ne bo šlo, ker sem zelo ozka. Ta babica je to vzela na znanje in povedala tudi zdravnici, ki je prišla, ko so ugotovili, da je potrebna pri porodu (ko je porod normalen, zdravnika navadno sploh ni zraven). In ker je ta zdravnica zagovornica naravnega poroda, me ni hotela dati na carski rez in se je pač odločila, da bomo rodili po >naravni poti<. In tako so me dobesedno razmesarili, da sem imela 20 notranjih šivov, pa še vrezali so me, kolikor je pač možno. Pa tudi babica se je vrgla name, da ona z vakuumom ni trebala preveč vleči.K sreči je otrok normalen, kar pri tekih porodih ni glih pravilo.
Moje izkušnje s porodom niso bog ve kaj, pa sem se kjub temu odločila še za tretjega otroka, a tokrat bom definitivno šla na epiduralno.

clock-img

24.09.2004, 17:16

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Nažalost je... :(

Jaz imam tudi slabo izkušnjo s porodom, na srečo pa ne tako hude kot Drejka..

Ne se preveč s tem obremenjevati, veliko je tudi takih, ki imajo lepo in prijetno porodno izkušnjo in na to je treba misliti. Jaz sem kljub temu pozitivnih misli! :angel: Mogoče bo pa tokrat lepše :)

clock-img

24.09.2004, 17:27

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Še nekaj takega preberem, pa me bo res postalo strah poroda. Ker zdaj me še namreč ni! Obstaja samo neizmerna želja, da bi se vse skupaj že začelo!
Upam, da bo Drejka ukrepala, da se ne bo kaj takega nadaljevalo še pri drugih porodnicah!
V.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem