writing-img

A je to mogoče

clock-img

14.08.2007, 22:07

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Driska? Kako izgleda driska pri dojenčku? Naš mali(2 meseca) že par dni kaka po vsakem obroku in še vmes- do zdaj pa tudi po par dni ni kakal- pa ta kakec ima tak čuden kiselkast vonj.
Je pa dojen, zvečer pa mu dodam malo Pregomina.

clock-img

14.08.2007, 22:15

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ne, to po vsej verjetnosti ni driska, ampak normalno kakanje.
Driska je zelo tekoča, skoraj nič ne ostane na plenici, ampak "ponikne" vanjo, dostikrat je sluz notri, se vleče, ko plenico razpreš, mali kakajo tako po 10krat na dan, da imajo potem že rito vso rdečo... Tudi ko samo prdne, mu uide malo blata.

Moj sin je bil tudi dojen, pa je tudi precej pogosto kakal, nekateri dojeni pa tudi cel teden ne kakajo-vse je normalno.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.08.2007, 22:25

clock-img

Anonimen

Mislim,da ni driska.Pazi,da bo primerno hranjen,da bo nekaj tudi popil(izguba tekočine je za tako majhne otroke zelo nevarna),drugače pa ne skrbi,ker imajo dojeni otroci lahko zelo različno blato.Če pa še vseeno nimaš miru,stopi do zdravnika-bo najbolj ziher!

clock-img

14.08.2007, 23:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po moje tudi ni driska, ker driska se vpije v plenico kot voda. Če te skrbi, pokliči zdravnika, da boš bolj mirna user posted image

clock-img

15.08.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

Driska bi bila, če ne bi bilo vmes nič kašastega. Itak pa blato dojenčkov, ki so dojeni zgleda kot driska.
Če ga dojiš, pa dodatne tekočine ne rabi.

clock-img

15.08.2007, 10:01

clock-img

iwa

pencil-img

824

Tud naša kaka do 6x na dan pa je že 2,5m, samo dojena in ma tud včasih vse zelo redko. Kar brez panike, pač dobra prebava. Bolj kot pa da so zaprti pa jih vse tiščiuser posted image

Življenje je lepo!

clock-img

15.08.2007, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.08.2007, 11:05

clock-img

Anonimen

moja kaka 3x po vsakem obroku user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem