cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A je to normalno?

clock-img

08.12.2004, 09:51

clock-img

baby23

pencil-img

64

Imam eno vprašanje in sicer za mojo kolegico, ki nima interneta in sicer jo zanima, če je to normalno, da jo non stop boli trebuh, kot da bi imela "musker fibr" (saj veste kaj mislim; kot da bi skos delala trebušnjake)? Najbolj jo boli okoli predela popka? Aja, je pa v 5t nosečnosti.

Že v naprej se vama zahvaljujeva za odgovore.

Lp

Baby23

clock-img

08.12.2004, 10:22

clock-img

Anonimen

Tega pa še nisem slišala. Res da se vezi raztegujejo, ampak da bi zaradi tega imela muskefiber... Mogoče pa, če ima ful premalo magnezija, da je tudi to možno... samo sklepam, pojma nimam. A pa res ni nič telovadila?

clock-img

08.12.2004, 11:30

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Jaz tudi še nisem slišala, da bi katera imela boleč trebuh v smislu "musker fibra", normalne pa so občasne bolečine v trebuhu, ker se raztegujejo mišiče. Na njenem mestu bi vprašala G.

Srečno

Sončnica :sloncek:

clock-img

08.12.2004, 11:36

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Zivjo,

v 5. tednu je pa resmalo prezgodaj za raztegovanje misic. Mene obcasno zabolijo zgornje trebusne misice, tik pod oprsjem, ampak sem v 22. tednu.

Lp, Naja

clock-img

09.12.2004, 23:21

clock-img

@

pencil-img

136

Mislim, da se ji ze razteguje maternica. Tudi jaz sem ze precej zgodaj imela krče. Ampak vprašat ni greh... pa še bolj mirna bo! ;)
Afna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem