writing-img

A kdo pozna zgodbo tiste 3-letne deklice ...

clock-img

16.04.2008, 12:20

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

ki jo je sodišče dodelilo materi, pa jo je oče odpeljal in jo sedaj mati išče že 2 meseca? Pa nihče nič ne stori? Ne sodni izvršitelj ne policija ne CSS, nihče.
V čem je fora?

Včeraj sem na TV pri dnevniku ujela, da so dobili pismo očetovega odvetnika ali pa očeta samega, ne vem točno, v katerem pojasnjuje okoliščine, in da so ga povabili pred kamero, da pove svojo plat zgodbe, pa se je nato spet "izgubil". Zaključili so, da pa vendarle je sklep sodišča tak, kot je, in ga je treba upoštevati.
Sem nekako dobila očbutek, da vsi vedo, zakaj je tako, kot je, kot bi bilo še nekaj v ozadnju.

A kdo kaj več ve?

clock-img

16.04.2008, 12:21

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Ja baje, da ga je zdej, ko se je vmešal minister Šturm, začela iskat še policija, vendar ga niso našli, njegov oče pa ne želi dajati izjav. Tko da, če prav razumem, še ni nič novega o tem kje sta oče in deklica.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

16.04.2008, 12:27

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Ja baje, da ga je zdej, ko se je vmešal minister Šturm, začela iskat še policija, vendar ga niso našli, njegov oče pa ne želi dajati izjav. Tko da, če prav razumem, še ni nič novega o tem kje sta oče in deklica.

Sem mislila bolj na ozadje zgodbe. Zakaj vsi tako skupaj držijo? Tudi novinarka, ki je prejela pismo očeta, se mi zdi, kot da je potem drugače reagirala, rekla je samo, da pač sklep sodišča je tak, kot je ...

clock-img

16.04.2008, 12:27

clock-img

Anonimen

Ma ti povem Mišni to ti je pravni sistem...budale.

Me res zanima zakaj toliko ščitije tega očeta..sigurno ga ščitijo, samo šene vemo zakaj. Pa mati je tudi prestrašena se mi zdi. No, saj je logično, samo mislim da se ga fuuul boji.

< Sporočilo je popravil nivess -- 16.4.2008 12:28:56 >

clock-img

16.04.2008, 12:28

clock-img

Anonimen

Oče deklice je delal kot sodni izvedenec. Tako so povedali zadnjič na Trenjih.

clock-img

16.04.2008, 12:29

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

A res? Tega pa nisem vedela. Pa še čudno,d a je sodišče punčko sploh mami dosodilo, če ima toliko oznanstev.

clock-img

16.04.2008, 12:30

clock-img

Anonimen

Motiš se KL. Sodni izvedenc je bil Trifunović, ki ji je svetoval naj najame detektiva in enostavno dvignil roke, kot da on ni več pooblaščen za iskanje deklice. Očitno tudi policija ni.

clock-img

16.04.2008, 12:31

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Kind lady tisto je drug primer-ko je oče, ki je izvedenec dal svojo hčer odpeljati na ljubljansko psihiatrijo. Za ta primer 3- letne deklice pa men sam neki ni jasno-a vzgojiteljice v vrtcu od koder jo je odpeljal, niso vedele, da mu je ne smejo dat?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

16.04.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

To vem, vendar je bil oče zaposlen kot sodni izvedenec, še predno so mami dodelili punčko.
Baje ima dosti vez na sodišču, zato se dogaja kar se dogaja.

clock-img

16.04.2008, 12:33

clock-img

Anonimen

Bom zvečer še enkrat pogledala ta Trenja.

clock-img

16.04.2008, 12:38

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Jaz pa mislim, da je ta tip vsem grozil, če so hoteli kaj čez njega reči in se ga vsi bojijo.

clock-img

16.04.2008, 12:42

clock-img

tina a

pencil-img

626

To vem, vendar je bil oče zaposlen kot sodni izvedenec, še predno so mami dodelili punčko.

Ne ni bilo omenjeno kje je oče zaposlen. Ta dotični oče ni zaposlen kot sodni izvedenec. 100%

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

16.04.2008, 12:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

vzgojiteljica otroka ne da v primeru, da ima pisno, da ga ne sme dat, drugače ga more dati - žal

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

16.04.2008, 13:02

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Ne ni bilo omenjeno kje je oče zaposlen. Ta dotični oče ni zaposlen kot sodni izvedenec. 100%

A jih ti poznaš?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem