writing-img

A ma kera za posodit

clock-img

13.10.2005, 08:12

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

knjigo Otroško spanje brez joka?Jaz sem že čist obupala glede spanja pa so mi priporočili to knjigo.Če ma kera bi lepo prosila naj se mi javi,naredila bi mi gromozansko uslugo.Hvala

Koker se vidi sem iz Gorenjskeuser posted image

clock-img

13.10.2005, 08:20

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meni pa če ima katera "Otroško zbujanje brez joka"! verjetno je to nadaljevanje user posted image

clock-img

13.10.2005, 08:52

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz bi kar obe mela!!!!

Čeprav pr nas je kar dobra rešitev..... zvečer jo pustim da se igra kolkor hoče, pa gre sama spat brez joka (sam pred 10 ne), zjutraj vajo ponoviš, pa sama ustane (sam pred 8 ne).... pa je tko šlo celo poletje, sam je bla doma.... tale vrtec pa je razlog za jok..... k more prej it spat, pa prej vstat.

Tko da naj avtorca pride kar k men pa mi dokaže da se to da.

clock-img

13.10.2005, 09:25

clock-img

karmy

pencil-img

2530

user posted image user posted image user posted image  jzt ga mam hvala bogu navajenega da gre spat med tednom ob 7h, in med vikendi, kakor njemu paše....tk  k sm že drugje napisala...večje probleme mam jzt z trmo trmo in še enkrat trmo...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

13.10.2005, 11:02

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

BUČKO...mi jo imamo-Otroško spanje,brez joka v sanje user posted image

clock-img

13.10.2005, 11:10

clock-img

Anonimen

js sem si jo sposodla v kranjski knižnici. mislm da jo majo tut na otroškem oddelku, pa še članarine ni treba plačat če tamauga včlaniš če še nisi včlanjena.

sam men ta knjiga ni prov nč pomagala. mi še skos ne spimo :(

clock-img

13.10.2005, 12:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tud mi smo jo imeli sposojeno ampak ni glih pomagalo, prebrali smo jo, mal ravnali po napisanem a ni nič kaj ratal že od rojstva ne spimo enrat manj enkrat več.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem