writing-img

A ni bil RR ...

clock-img

21.12.2009, 09:37

clock-img

loremi

pencil-img

2184

.... malo prej moder, zdej je pa spet oranžno/rjav?
Al pa je men kej na modro vleklo, ampak bi blo fajn, da ob tem snegecu (kolikor časa še bo) in zimi  RR malo pomodri.

clock-img

21.12.2009, 09:41

clock-img

Anonimen

podnebje se spreminja. in zime so vedno krajse. tudi RR gre v korak s casomuser posted image

clock-img

21.12.2009, 09:47

clock-img

loremi

pencil-img

2184

user posted image  ja, in si misli da tole zdej pa sploh niso zime in je čist preveč toplo, kdo bi se pol matral še z barvo

clock-img

21.12.2009, 09:53

clock-img

Anonimen

mogoče šele pomerja zimsko oblekco user posted image

clock-img

21.12.2009, 10:05

clock-img

loremi

pencil-img

2184

opa, se je že preoblekel user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

21.12.2009, 10:10

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

podnebne spremembe:)

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.12.2009, 10:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.12.2009, 10:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.12.2009, 12:09

clock-img

enea

pencil-img

2440

Dragi dedek Mraz... V letošnjem letu si vzel mojega najljubšega pevca, Michaela Jacksona, mojega najljubšega igralca, Patricka Swayzeja, mojo najljubšo igralko, Farrah Fawcett. Pišem ti, ker bi te rada spomnila, da je moj najljubši politik Janez Janša.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2009, 12:14

clock-img

Anonimen

Men pa kaže neko modro-rjavo verzijo, ki ni čist nič apetitlih ... user posted image

clock-img

21.12.2009, 13:50

clock-img

loremi

pencil-img

2184

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Men pa kaže neko modro-rjavo verzijo, ki ni čist nič apetitlih ... user posted image

ja, štumfe in spodnjo majco je treba še preoblečt user posted image
ja no, še tele rjave vrste je treba prefarbat

clock-img

21.12.2009, 13:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

user posted image

clock-img

21.12.2009, 13:55

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

ja no, še tele rjave vrste je treba prefarbat

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

21.12.2009, 15:24

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2009, 18:10

clock-img

Abundancija

pencil-img

93

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Dragi dedek Mraz... V letošnjem letu si vzel mojega najljubšega pevca, Michaela Jacksona, mojega najljubšega igralca, Patricka Swayzeja, mojo najljubšo igralko, Farrah Fawcett. Pišem ti, ker bi te rada spomnila, da je moj najljubši politik Janez Janša.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa to tako bolano, da je za bruhat. Tudi sama nisem niti slučajno fenica od Murka, ampak, da bi nekomu želela smrt, bolano, bolano in še enkrat bolano.user posted image

clock-img

21.12.2009, 18:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Abundancija

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Meni je pa to tako bolano, da je za bruhat. Tudi sama nisem niti slučajno fenica od Murka, ampak, da bi nekomu želela smrt, bolano, bolano in še enkrat bolano.user posted image

ena navadna, zimska tema....pa se bruhamo in se zgrazamo!!!!
fenomenalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, btw podpis jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 21.12.2009 18:13:15 >

clock-img

21.12.2009, 18:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.12.2009, 18:14

clock-img

Abundancija

pencil-img

93

Aja zdaj je že Janša, prej je bil Murko, skratka whatever....bljak pa tak trapast podnapis.user posted image

clock-img

21.12.2009, 18:15

clock-img

Anonimen

ce bi dada zelela smrt DM, bi ze vzela pistolj.....user posted image

clock-img

21.12.2009, 18:20

clock-img

enea

pencil-img

2440

In da vam povem da tisti njen ( Lisičkedade) podnapis kroži že po mailih, sem ga ravnokar dobila, ampak original z JJuser posted image

clock-img

21.12.2009, 18:30

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem