writing-img

A obstajajo dobri keramičarji-nezasedeni?

clock-img

09.07.2007, 21:58

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Bi nujno potrebovala enega, da bi položil keramiko v kurilnici, ker nam pride montirat TČ, pa so zdaj seveda vsi, ki sva jih imela na spisku, zasedeni.
Prekmurci, zbudite se in veselo na delo.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

10.07.2007, 08:21

clock-img

moci

pencil-img

5572

veliko sreče. midva sva ga iskala tako dolgo, da je na koncu moj sam položil vse ploščiceuser posted image

clock-img

10.07.2007, 21:53

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Kaj noben nobenga ne pozna, vsi lenuhi ali kajuser posted image .
Sva se glih včeraj zvečer menila, da bo zgleda najboljše, če se moj sam zraven spravi.
Čeprav ni iz tega faha, mu gredo te stvari fajn od rok. Je položil keramiko pri mojih v kurilnici in je res tako kot mora bit, ravno, natančno.
Samo čas je problem user posted image .

clock-img

11.07.2007, 16:14

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

NE!
Mi2 že od 1maja čakava, da bi en keramičar prišel položit ploščice po hodniku user posted image user posted image user posted image
Saj ne, da ne bi hotela poiskat koga drugega, ali pa da ne bi tega gnjavila vsak teden...enostavno so tako zasedeni, da je res najbolje, da sam položiš user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 20:07

clock-img

2mama

pencil-img

425

moja izkusnja: zmenjeno smo imeli do datuma natancno, da bi moral danes zacet polagat ploscice po celi bajti, ker gremo cez 2 meseca not in je res nujno. vedel je 7 mesecev vnaprej. ga kliceva sinoci, ce pride danes (tudi vmes sva ga ene trikrat in je vedno rekel, da je vse ok), pa ves zacuden - a ja? a ze? joj, mam vse zasedeno. toliko prostorov? joj, to ne bo slo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2007, 10:43

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Evo, jaz sem mojmu kupila za rojstni dan(danes ga ima) tisto zadevo za rezati ploščice. Kot je izjavil, sedaj rabi samo še delodiš in upajmo da bo.
Edino kopalnice se pa noče lotit.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem