writing-img

A pes lahko jé češnje?

clock-img

02.06.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

user posted image

5 jih je že pojedla, pa tečnari, da bi še ... user posted image Peško ji pa ven vzamem.

LP, Ribica

clock-img

02.06.2007, 11:28

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Naša dva psa jih zmeraj jesta. Kar cele. Nč ne damo koščic vn. je pa boljš prebava hehe

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

02.06.2007, 11:37

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Valda, da lahko... Ne bo nobene panike...
Lp A

clock-img

02.06.2007, 11:46

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Ja lahko, če jih pa slučajno ne bo hotla več, jih imam pa jaz tud rada user posted image user posted image user posted image . Pa nisem izbirčna, so lahko tud z peško user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

02.06.2007, 11:50

clock-img

Anonimen

Ok .. jih je jedla ze zadnjic, pa ni bilo tezav s prebavo, sam te so mal kisle user posted image  Sej je obupala pri tezenju in je sla spat (lihkar je tko globoko vdihnla - kolk je njej tezko!) user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.6.2007 11:55:08 >

clock-img

02.06.2007, 11:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

nasa je nora tko na cesne kot na peskeuser posted image ...pa ji sam pomaga pri bolj rednem odvajanju :)

clock-img

02.06.2007, 12:11

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ne. Večinoma psov dobi po češnjah drisko.
Vsekakor pa ne sme jesti GROZDJA! Tako da tistega se pa res izogibaj...

clock-img

02.06.2007, 12:15

clock-img

Anonimen

Moja psička je enkrat to jedla, pa mela tako drisko, da nikoli več.. Je pa odvisno od psa, kak to prenaša.. 

clock-img

02.06.2007, 12:53

clock-img

Shania

pencil-img

558

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Naša dva psa jih zmeraj jesta. Kar cele. Nč ne damo koščic vn. je pa boljš prebava hehe

Nič ni boljša prebava, lahko pa pride do odpovedi jeter in ledvic, ker so peške (vse peške, tudi tiste v jabolkih, hruškah, kumarah ... ter rozine) za pse strogo strupene!

Torej češnje - ja, vendar brez pešk. Če bo dobila drisko, boš za drugič vedela, da ji ne pašejo. Moj je skoraj vse sadje in zelenjavo, pa nima driskeuser posted image

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

02.06.2007, 12:59

clock-img

Anonimen

Aha, ok .. Ja zadnjic je ni mela, danes jih pa tudi ne bo vec dobila (jih je pa pojedla precej vec zadnjic). Lubenico bi pa itak cedlo pozrla, ce bi lahko - samo je noce noben ponoci ven vozit user posted image  

LP

clock-img

02.06.2007, 13:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

mas pes tud je vse sadje in po nobenem nima driske...za peske od cesenj se pa podi tko,kot da bi blo to kost?! pa do zej v 11-ih ni blo nic, se zlo dober drzi :)...sicer jih ne poje celo kilo, tisto ki dobi pa tko hitr posprav,da je groza...

clock-img

02.06.2007, 13:01

clock-img

Anonimen

l_p, zakaj pa ne sme jest grozdja?user posted image Luni je to poleti najvecja zabava - ji das eno jagodo grozdja in z njo balina po stanovanju ene 15 minut. Vcasih jo poje, vcasih pa jo pusti, kjer ji od rit pade - in potem jaz gor stopim user posted image

clock-img

02.06.2007, 13:17

clock-img

Shania

pencil-img

558

Ker so vse peške, tudi tiste v grozdju, predsvem pa rozine za pse strupene in privedejo do odpovedi jeter in/ali ledvic. Če daš peške ven, je ok. Nikakor pa ne sme dobit rozin.

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

02.06.2007, 15:39

clock-img

Anonimen

Aja? A tako je to strupeno? Dobro, da vem. Jaz bi rela, da samo zaradi tega ne, ker lahko peška v slepo črevo zaide. Pa ne vem, ča ga pes sploh ima. Najbrž ...

clock-img

03.06.2007, 10:06

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Tako je kot je napisala Shania!

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem