writing-img

A priporocate kaksno dobro?

clock-img

25.10.2007, 07:48

clock-img

Anonimen

Kremo proti gubam. user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.10.2007, 08:01

clock-img

Anonimen

Saj zase sprasujem. user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:07

clock-img

April

pencil-img

5459

eh, ne vem če kaj delujejo. Najbolj, da se mal porediš in jih na ta način popeglaš.

clock-img

clock-img

Anonimen

Ne, ne... sej jih se nimam... sam tko, preventivno... k zdej, pr 30-ih, se to baje zacne... so mi rekl. user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.10.2007, 08:08

clock-img

Anonimen

Za koga pa, majkumilu? user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:17

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Kakšno dobro oglaševano, ker tista sigurno izpolnjuje vse tisto kar obljublja user posted image . Aja, pa čim dražja mora bit, ker cena jasno zagotavlja kakovost user posted image .

clock-img

25.10.2007, 08:18

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tudi jaz ne potrebujem user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:18

clock-img

Anonimen

U... a pol se pod 100 eurov sploh ne smem spustit pr ceni? user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:19

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Iz preventive rajši ne!

clock-img

25.10.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

Ja sej... se bom pol namazala s kksno cheap kremo in RES fasala gube... mas prou, ja... draga mora bit, pa fejst reklamirana... jao li ga meni. user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:23

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

kaj od La Prairie (al kako že) za kakih 400€ user posted image

BTW, ni mus, da se začne po 30. jaz jih mam že kar nekaj prek, gubic pa še ni. jih imata sestri, ki sta precej mlajši, več.

drugače pa glej samo, da ti krema odgovarja, da ima veliko antioksidantov, vlažilcev in bo koža najbolj zadovoljna. pa kadit nehaj user posted image  (preberi si kaj več na www.planet-lepote.com ).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.10.2007, 08:25

clock-img

Anonimen

Kako, prosm?! Krema za ksiht za 400 eurov?! A zaje**vas?! user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 08:52

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Kako, prosm?! Krema za ksiht za 400 eurov?! A zaje**vas?! user posted image user posted image

nop, tudi take so, brez skrbi. pa ne me vprašat, če deluje, ker najbrž še doooooolgggg ne bom vedla user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.10.2007, 08:52

clock-img

Anonimen

Pr taki ceni mam pa res rajs kksno gubo, no, madonca... pa sej to je ena minimalna placa! user posted image

clock-img

25.10.2007, 09:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ej veš kaj pomoje je najboljša čisto navadna solea al pa nivea.user posted image user posted image

jaz sem dobila (zdele za po tridesetem) uno od Garnier od groznih pečk. Mi kar ksiht skup potegne, tko da ge nanj v skrajni sili.user posted image

clock-img

25.10.2007, 09:55

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Jaz imam kremo in vse dodatke (nočne in dnevne) od Estee Lauder - Future Perfect in sem zadovoljna. Prej sem imela Olazovo in od Diadermine, ampak so mi šle na živce, ker se čez nekaj časa začnejo "svaljkat". Ko se mi pa ne da pacat, pa ruknem gor navadno Niveo.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

25.10.2007, 11:57

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

BTW, ni mus, da se začne po 30. jaz jih mam že kar nekaj prek, gubic pa še ni. jih imata sestri, ki sta precej mlajši, več.

vse je odvisno do letnika, a ne Magi* user posted image

naš je najboljši... takih ne delajo več! user posted image

clock-img

25.10.2007, 19:21

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

vse je odvisno do letnika, a ne Magi* user posted image

naš je najboljši... takih ne delajo več! user posted image

That's right baby user posted image

clock-img

25.10.2007, 19:31

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Jaz sem začela z eno zelo učinkovito kampanjo- gube so sexy na moških...še bolj pa na ženskah user posted image !
Marsikomu moram večkrat ponovit, tudi uporabit različno jakost glasu.. user posted image , ampak če res ne vžge, pa pravim, da dajo gube ženskam karakterni videz..user posted image

Drugače pa uporabljaj kakšno mastno in vlažno kremo, lahko samo olivno ali kakšno drugo olje, ker v končni fazi bo s tem oljem efekt še boljši user posted image . Stane pa 2 dcl kakih 5€ v lekarni user posted image .

ROŽICA

clock-img

25.10.2007, 20:12

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

user posted image glede tvoje slike zelo dobro zgledaš in kreme še nerabišuser posted image

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem