writing-img

A res ne znam hlač kupit?

clock-img

06.02.2008, 09:24

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ne vem no, zmeri ko v trgovini probam hlače, so mi kot ulite. Potem jih pa oblečem npr. za v službo, se pa tok raztegnejo, da so mi cele prevelike user posted image .

Enostavno ne znam več hlač kupit zase ali pa so zdaj neki novi materiali user posted image .

Sodelavka me je podučila, da si moraš kavbojke kupiti eno številko manjše, ker se raztegnejo. Ok, to sem upoštevala.
Ampak navadnih, elegantnih hlač pa ne moreš kupiti eno št manjših, saj mi jih v trgovini kar zateguje.

Ravno danes imam ene na sebi (prvič), ki so mi ful lepe, pa so že vse raztegnjene in v pasu preširoke.

Kako ve kupujete hlače?

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

06.02.2008, 09:51

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Imam jaz iste težave. Problem ni v tem, da ne znaš kupiti hlač, ampak so za to po mojem mnenju krivi predvsem materiali.

Vse hlače, ki imajo vsaj nekaj elastina, sedaj kupujem malo manjše. Malo bolj oprijete (ne preveč). V zadnjem času me pa motijo štrleči žepi - hlače elegantne, ampak žepi štrlijo kot ena ušesa.

Kavbojk pa nikoli nisem kupila eno številko manjše, ker opranih po moje ne bi sploh spravila nase.

Sicer pa je zame kupovanje hlač prava mora - se moram čist psihčno pripravit, ker imam široke boke in ozek pas.

clock-img

06.02.2008, 11:25

clock-img

cukerček

pencil-img

575

no tudi za mene je kupovanje hlač prava mora in se moram psihično pripravit na to da si jih grem hupit, sem majhna in v pasu ozka boki pa široki, torej moram kupit hlače ki mi grejo čez boke, zato so mi v pasu ful preširoke dooolžina pa zmeraj vsaj za 15 cm predolga... same težave pa naj kupujem kavbojke ali elegantne hlače...

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

06.02.2008, 13:40

clock-img

smigli

pencil-img

1088

V kolikor so hlače nove in neoprane, da si jih samo enkrat nosila, jih lahko neseš nazaj in zamenjaš za manjšo številko. Druga varijanta pa je sušilec, ta je naravnost specijalen, da skrči cunje user posted image .

clock-img

06.02.2008, 17:06

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Jaz dam ponavadi žepe kar zašit. Itak v njih nima nikoli nič, saj ne zgleda lepo.

clock-img

06.02.2008, 23:34

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

To da se razčepirijo pomeni da so iz slabega materiala. Če bi bile iz dobrega bi se ti ko se usedeš nategnile, ko bi pa vstala bi šle v prvotno obliko. Alora kipi dražje hlače. Hecam se, tudi meni se to dogaja, vendar samo pri kakšniih.

clock-img

07.02.2008, 08:11

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

To da se razčepirijo pomeni da so iz slabega materiala. Če bi bile iz dobrega bi se ti ko se usedeš nategnile, ko bi pa vstala bi šle v prvotno obliko. Alora kipi dražje hlače. Hecam se, tudi meni se to dogaja, vendar samo pri kakšniih.

Včerajšnje hlače sem kupila v Zari in dala za njih 40 EUR, kar se mi ne zdi malo.
Kavbojke pa sem kupila v Street one in dala za njih 50 EUR.  Za dvoje hlače se mi zdi 90 EUR celo premoženje, pol se mi pa še take stvari dogajajo.

(Elizabeth Stone)

clock-img

07.02.2008, 08:12

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

V kolikor so hlače nove in neoprane, da si jih samo enkrat nosila, jih lahko neseš nazaj in zamenjaš za manjšo številko. Druga varijanta pa je sušilec, ta je naravnost specijalen, da skrči cunje user posted image .

Hlače so že skrajšane na mojo dolžino, tako da to ne pride v poštev. Sem pa že pomislila na sušilec, ampak potem mi bodo pa prekratke user posted image .

(Elizabeth Stone)

clock-img

07.02.2008, 09:44

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Hlače so že skrajšane na mojo dolžino, tako da to ne pride v poštev. Sem pa že pomislila na sušilec, ampak potem mi bodo pa prekratke user posted image .

Ja to pa zna bit res, tudi jaz sem že ene mal skrajšala. 

clock-img

07.02.2008, 15:00

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Ja to pa zna bit res, tudi jaz sem že ene mal skrajšala. 

aha, pol sem jih pa še mal skrajšala in so bile 3/4.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

08.02.2008, 11:36

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

Evo jaz imam isti problem pa kupujem kvalitetne hlače (Stefanel, beneton, slisy, mexx) pa mi sestra in mami tega ne verjameta. Kupujemo v istih štacunah in skupi peremo in njima se nič ne zgodi?!?user posted image

Kr se majčk tiče sem pogruntala, da se mi mogoče razširijo, ker si jih kaj bolj čudno oblačim. Pri hlačah pa ni kej za se čudno oblačit??!user posted image

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem