writing-img

A se je že kateri zgodilo?

clock-img

01.01.2006, 21:52

clock-img

Anonimen

Meni se je danes zgodilo, ko sem bila ene 3 urice sama doma, da sem brez razloga začela jikat. Še sedaj ne vem, kaj me je pravzaprav spravilo v jok. Kaj takega se mi ni zgodilo še nikoli. Drugače sem 5 mesecev noseča, srečno poročena, otroček pa je zelo zaželjen. Ali je lahko vpliv nosečnostnih hormonov tako močan, da se brez razloga razjočeš?
Takšne izkušnje so zame povsem nekaj novega. Prosim, dajte mi kakšen nasvet ali izkušnjo.

clock-img

01.01.2006, 21:53

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Tudi jaz sem imela napade joka-to je zaradi hormonov-saj mine

clock-img

01.01.2006, 21:56

clock-img

total

pencil-img

4453

Nosečnice so zelo občutljive in menjajo razpoloženje vsako uro,tako da ni to nič narobe.Jaz sem jokala drugi dan,ko sem prišla z otročkom domov,ker so moj ati in sestra šli domov,čit brezveze,dober da sem mela mami cel teden pri sebi,drgač ne vem kaj biuser posted image

clock-img

01.01.2006, 22:22

clock-img

Anonimen

Ja, tudi pri meni bi lahko nastalo eno novo morje, če bi vse pretočene solze iz nosečnosti zbrala skupaj.user posted image

clock-img

02.01.2006, 00:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja, to je vpliv nosečniških hormonov.  user posted image  Jaz sem tudi bila bolj občutljiva, po porodu pa pravo "cmeravo bitje". user posted image  Ampak ne skrbi, to je popolnoma normalno in mine. user posted image user posted image

clock-img

02.01.2006, 00:33

clock-img

AishaM

pencil-img

147

Priznam, da si nisem mislila, da zmorem toliko jokati kot v času te moje nosečnosti. Sem v 8. mesecu in priznam, da se včasih kar jočem in jočem... Pa so verjetno res krivi le hormoni, saj je sicer vse ostalo OK.

Me pa res zanima, kako bo po porodu...user posted image

clock-img

02.01.2006, 14:48

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Meni se pa to dogaja, odkar jemljem KT. user posted image Fantu se verjetn čudn zdi k se začnem user posted image kar za prazen nič, sam sem mu povedala, da sploh ne vem, zakaj se mi to dogaja in da prej nisem nikoli jokala za prazen nič. Sklepam, da je to stranski vzrok KT, kot tudi to, da hodim vsako noč lulat (s čudnim vonjem).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

02.01.2006, 14:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

O ja...pri meni se je razpolozenje drasticno menjalo...pet minut neznanske srece, se je naslednjih pet minut sprevrglo v neutolazljiv jok...kr neki user posted image

clock-img

02.01.2006, 15:00

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

meni se to sicer ni zgodilo, tudi nekih nihanj v razpolozenju nisem nimam, ampak pravijo, da se dogaja...
ni razloga, da se sekiras...

clock-img

02.01.2006, 19:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.01.2006, 20:58

clock-img

Anonimen

Jz pa sem se zjokala samo enkrat in to samo zaradi "domotožja", ker sem se namreč sredi nosečnosti preselila k fantu v drug kraj, pa sem pogrešala staro okolje. Kakršnih koli drugih jokavih trenutkov ali menjavanja razpoloženja ni (bilo).

Sem pa bila občutljiva in jokava, ko sem jemala KT. Takrat sem se za vsako malenkost cmerala.

clock-img

02.01.2006, 23:20

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Imela! napade joka namreč.

Z mojim sva se skupaj vozila iz službe, ponavadi je prišel pred mano in me kakšno minutko počakal pred službo - v glavnem jokati sem začela že, ko sem zagledala njegov avto. Pa zaradi takih stvari, da me je kar malo sram, če se spomnim za nazaj.

clock-img

03.01.2006, 12:39

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Med samo nosečnostjo mi niti niso tako delovali hormončki kot 14 dni po porodu.. saj sem imela čustvene izpade ampak " v meji normale". Po porodu pa - katastrofa.. jokala sem za non stop.. 14 dni skupaj, če ne od sreče pa od žalosti.. če pa še to ne, pa kar tako malo, še sama ne vem zakaj. GROZA! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem