writing-img

A sem lahko malo osladna?

clock-img

22.01.2009, 14:26

clock-img

Anonimen

Ma, saj vem, je pocukrano do konca, samo se mi je takooo lepo zdelo, da moram malo pohvaliti user posted image .

Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20."

Zna izbirat prave besede, a? user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:29

clock-img

Anonimen

Kaj je pa naredu?user posted image

user posted image  Fajn možekuser posted image

clock-img

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ma, saj vem, je pocukrano do konca, samo se mi je takooo lepo zdelo, da moram malo pohvaliti user posted image .

Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20."

Zna izbirat prave besede, a? user posted image user posted image user posted image

Ha, da nima umazane vesti? user posted image

clock-img

clock-img

čipka

pencil-img

1652

ja, kaj naj rečem.. čestitke za tazga dedca! user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

22.01.2009, 14:31

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, nima slabe vesti. Če bi kaj ušpičil, bi kar direkt povedal, to se ni za bat. Je tak tip, pove direkt, kar misli, pa če je lepo ali ne.

clock-img

22.01.2009, 14:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

Potem mu pa kar verjemi  user posted image  in bodi srečna user posted image

...vox populi...

clock-img

22.01.2009, 14:35

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ne, ne, nima slabe vesti. Če bi kaj ušpičil, bi kar direkt povedal, to se ni za bat. Je tak tip, pove direkt, kar misli, pa če je lepo ali ne.

Ne se tolažiti s tem...user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:38

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Saj meni moj tudi vsak dan komplimente daje. Gleda kakšne stare slike na hladilniku in vedno reče: "Jooooj, kako si tukaj bila še fletna."

Velika rit je velika stvar.

clock-img

22.01.2009, 14:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Saj meni moj tudi vsak dan komplimente daje. Gleda kakšne stare slike na hladilniku in vedno reče: "Jooooj, kako si tukaj bila še fletna."

...vox populi...

clock-img

22.01.2009, 14:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:41

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

22.01.2009, 14:42

clock-img

*Ema*

pencil-img

64

Lepo.user posted image

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

clock-img

22.01.2009, 14:51

clock-img

Anonimen

user posted image   Fejst decko...

clock-img

22.01.2009, 15:05

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Moj je pa enkrat reku, kak fleten obraz mam, nekaj v smislu "ampak vsaj v fris se nikol ne zrediš".

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

22.01.2009, 15:19

clock-img

puncica

pencil-img

9847

to men govori nonstop, me pogleda tako milo pa reče a ti sploh veš kako si lepa? user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

22.01.2009, 15:45

clock-img

muška

pencil-img

3223

oooo sladica ni bila potrebna a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 16:13

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Moj je pa enkrat reku, kak fleten obraz mam, nekaj v smislu "ampak vsaj v fris se nikol ne zrediš".

user posted image

clock-img

22.01.2009, 16:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Brez dvoma zna. Kaj pa je rabil od tebe?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

22.01.2009, 16:19

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Kaj je pa naredu?user posted image

user posted image  Fajn možekuser posted image

Sem prebrala in prvo na tole pomislilauser posted image

Vidim, da moški res znajo izbirati besedeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.1.2009 16:21:04 >

clock-img

22.01.2009, 16:21

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Luštno user posted image !
Ampak meni taki komplimenti od user posted image  ne pašejo najbolj. Meni je všeč, ko mi kdo reče, kako me moj hvali okoli (ker meni v obraz ravno ne govori kaj dost). No, reče mi, da ga še vedno stisne, ko me po celem dnevu odsotnosti zagleda user posted image ...

ROŽICA

clock-img

22.01.2009, 16:32

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Luštno user posted image !
Ampak meni taki komplimenti od user posted image  ne pašejo najbolj. Meni je všeč, ko mi kdo reče, kako me moj hvali okoli (ker meni v obraz ravno ne govori kaj dost). No, reče mi, da ga še vedno stisne, ko me po celem dnevu odsotnosti zagleda user posted image ...

jaz pa ne slišim ne enga ne drugega od mojga husbanda user posted image  , pa ne zgledam glih slabo pravijo drugi user posted image

clock-img

22.01.2009, 16:36

clock-img

silhueta

pencil-img

42

Lepo!!!user posted image

Tudi mene moj dragi večkrat pocrklja s komplimenti. Si ne predstavljam, da bi en drugega žalila z raznimi grdimi vzdevki.
Me je ob priliki šokiralo, ko sta si prijatelja (par) v manjšem prepirčku izmenjala besede, kot so: "**** grda smotana", "butelj neumen"...

clock-img

22.01.2009, 16:52

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

O, saj moj tudi vedno to še zraven poudari, kako sem imela obraz čisto drugačen, preden sem se zredila. Tak fleten.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

22.01.2009, 18:09

clock-img

Gina

pencil-img

12402

..., nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20."

To se v familiji prenaša, ane?user posted image  In tvoja hči si bo tudi izbrala enega takega...

Aja, jaz sem si tudi izbrala enega takega. Mamo tud v familijiuser posted image ...tako kot je moj fotr govoril mami, kolk je lepa, samo ji je zravn povedal tud, kako je zoprna včasih, ko kaj hoče od njega,....in moj je isti... zna fuuuul pohvalit, itak sem najlepša, pa zna bit toooolk težek, pa zna bit tooooolk ljubek....user posted image

clock-img

22.01.2009, 18:11

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

Ja, vcasih, ko sem bila se mlada...

...je bilo tudi to.

Ampak zdaj sem lepsa user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem