writing-img

A sem v zosu?

clock-img

23.01.2008, 21:54

clock-img

majda12

pencil-img

183

Upam,da še katera bedi,namreč jutri imam en pregled v bolnici nisem zaposlena,moj pameten mož pa me je pozabil prijavit prek sebe ,a bom morala sama plačat,drugač dodatno si plačujem sama.user posted image user posted image

clock-img

23.01.2008, 22:07

clock-img

tiana

pencil-img

206

pol sploh nisi zavarovana?če nisi osnovno pa dodatno zavarovana si samoplačnik

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

23.01.2008, 22:09

clock-img

Anonimen

Kakšen pregled pa imaš? Ne sekiraj se, če je kaj rutinskega, ne boš bankrotirala :).

clock-img

23.01.2008, 22:14

clock-img

majda12

pencil-img

183

Ja, jutri mi bodo sam kri pregledali,mojeuser posted image ga bi pa kar po goli riti.

clock-img

23.01.2008, 22:14

clock-img

Anonimen

Ah, za to se pa ne rabiš sekirat...boš veliko manj plačala kot bi prispevkov...:).

clock-img

23.01.2008, 22:20

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

A pa je res samo mož kriv? Si mu dala vse papirje - ker on te kar tako na slepo oko ne more prijaviti, veš. Živimo v birokratski državi. Papirji, potrdila itd., šele z vsem tem te lahko prijavi.

Če pa je vse zgolj in samo njegova krivda, naj te pač časti za samoplačniški pregleduser posted image

clock-img

23.01.2008, 22:23

clock-img

Anonimen

če nimaš zavarovanje pri zdravniku plačaš cca 2 evra

clock-img

23.01.2008, 22:24

clock-img

majda12

pencil-img

183

Da,ti povem sem bla že v postelji ,ko mi gospod pove,da še ni uredil stvari,sem se kar zbudila,jezi me ,ker že tako dosti preplačamo to državo in zdravstvo,jutri jih bom pa na roko obdarila z našimi penkijiuser posted image

clock-img

23.01.2008, 22:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mogoče se da zmenit, da se naknadno zavaruješ. Včasih je bilo možno nekaj v tem smislu user posted image

clock-img

23.01.2008, 23:21

clock-img

andrej77

pencil-img

185

IZVIRNO SPOROČILO: majda12

Upam,da še katera bedi,namreč jutri imam en pregled v bolnici nisem zaposlena,moj pameten mož pa me je pozabil prijavit prek sebe ,a bom morala sama plačat,drugač dodatno si plačujem sama.user posted image user posted image

tvoj mož te ne more zavarovat po sebi v službi (preverjeno v administraciji moje službe, izjema je otrok), ampak se boš morala sama malo potrudit in to uredit na občini, kjer imaš stalno prebivališče

clock-img

24.01.2008, 06:18

clock-img

Anonimen

To pa ne bo držalo.Jaz sem zavarovana po možu, v njegovi službi.

clock-img

24.01.2008, 06:37

clock-img

Anonimen

tvoj mož te ne more zavarovat po sebi v službi (preverjeno v administraciji moje službe, izjema je otrok), ampak se boš morala sama malo potrudit in to uredit na občini, kjer imaš stalno prebivališče

seveda se da zavarovati preko njega.

clock-img

24.01.2008, 07:25

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Če si poročen te naobčini ne bodo zavarovali, če ima partner službo. Tako da sploh ni druge varinate, kot da se osnovno zdravstveno zavaruje preko moža!!!!

clock-img

24.01.2008, 07:33

clock-img

Anonimen

Tudi če nista poročena se lahko po njem zavaruješ, samo morata pa vsaj 2 leti skupaj živeti oz. imeti enak naslov.

clock-img

24.01.2008, 08:58

clock-img

Anonimen

Vse se lepo da porihtat. Greš na ZZZS in razložiš situacijo, dobiš potrdilo in to je to.user posted image  

clock-img

24.01.2008, 13:24

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Potrebna je izjava moža, da te vzdržuje in da nimaš lastnih dohodkov. Poleg priložiš dokumente, v moževi službi pa referentka izpolni M-DČ in je urejeno. Delala to na prejšnjem mestu, seveda se da. Problem nastane le, če ima mož prenizek OD, da bi te po zakonu lahko vzdrževal. To se je zgodilo pri eni naši delavki, kjer je imela najprej po sebi zavarovanega moža, naknadno pa je hotela še mamo. Pa ji mame niso priznali zaradi prenizkega OD. Sicer bi šlo tudi to skozi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem