cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ste brale v ND

clock-img

17.02.2005, 15:01

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Punca, ste prebrale v Nedeljcu tisto zgodbo o dvojčkih Klavdiji in Martinu. Jaz sem čisto šokirana, da je kaj takega sploh mogoče.

Držim pesti, da bo sorodnikom uspelo in da bosta maledva lahko ostala v Sloveniji.

P.s. Vidim, da ste danes čisto poročno razpoložene, nočem vas zamorit, samo me je resnično prizadelo.

clock-img

17.02.2005, 15:03

clock-img

Anonimen

Ne še. Ni blo časa:zmeden:

clock-img

17.02.2005, 15:03

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kaj, kaj? Nimamo Nedeljca, za kaj se pa gre?

clock-img

17.02.2005, 15:06

clock-img

Anonimen

¸Brala.
Oče tujec, mama slovenka, dva otroka. Očetu so vzeli pravico do otrok ker je bil nasilen, zdaj jima je pa mamica umrla. Zdaj bi ju pa slovenski sorodniki radi vzeli k sebi, tudi onadva bi rada prišla, pa oblasti v tujini najbrž ne bodo pustile, ker tej slovenci bolj revno živijo. V tujini jima bodo poiskali rejniško družino.
Groza!

clock-img

17.02.2005, 15:07

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

alja, glavno si pozabila napisat. Oče je mamico DO SMRTI PRETEPEL IN JO PUSTIL V MUKAH UMRETI!!!!

clock-img

17.02.2005, 15:11

clock-img

clea

pencil-img

863

:zmeden::(:zmeden::(:zmeden::(:zmeden:GROZA!!!!!:zmeden::(:zmeden::(:zmeden::(

clock-img

17.02.2005, 15:13

clock-img

Anonimen

Žalostno, zelo žalostno...ne vem kakšne so razmere in koliko sta otroka stara, če sta še bolj majhna potem si po moje zaslužita novo družino, takšno ki jo bodo imeli radi...sem proti rejništvu in bolj za posvojitev, pri prvi nikoli ne veš, kaj se bo komu "sprdnil"....

clock-img

17.02.2005, 15:25

clock-img

Anonimen

O madona a res al kaj?
Sem res na hitro preletela ta debele črke, brala pa nisem.

clock-img

17.02.2005, 18:34

clock-img

mika

pencil-img

6485

A kljub temu, da bi jih imeli slovenski sorodniki, bi ji tisti v tujini radi dali k rejniški družini:ups:?
mater to pa je logika.

clock-img

17.02.2005, 19:48

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Upam da imajo ti sorodniki kako sekiro, da mu roke posekkajo...:hudicek:

clock-img

17.02.2005, 21:42

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Zdravo,

v Tedniku je bil ta primer. Res zelo so revni, otročka sta se povrhu šele sedaj naučiila malo slovensko. Čisto na koncu prispevka je bilo omenjeno, da so že z darovalci zbrali dovolj denarja, da bosta revčka lahko ostala. Življenske pogoje bo pregledovala avstrijska socialna služba, Kdaj, pa ne vem.

cmokec

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem