cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ste kaj vesele?

clock-img

27.06.2011, 19:04

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

Ob koncu šolskega leta?

Jaz sem. user posted image
mali (2.r) je vse cilje dosegel in prinesel domov zlatega delfinčka in priznanje Kengurujčka.

starejsi (4.r) Pa 4-ce in 5-ite. No, 1 trojko. (družba)
Pa srebrno priznanje za bralni značko-Angleščina
PA Kengurujčkovo priznanje
Pa zlato matematično priznanje (RJI)

.....
Ja, hvalim se. Pa kaj! user posted image

če pa sem vesela!
Bog jima ohrani tako navado!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

27.06.2011, 19:09

clock-img

Volga

pencil-img

9346

mali je prinesel domov 8 priznanj, med njimi bronasto cankarjevo priznanje ter dmfa za hitro računanje. pa sošolci so ga izbrali za prijaznega njim in učiteljici in za prijatelja, ki vedno rad pomaga. to je veliko priznanje. pa še pet ostalih....ala delfin, prostovoljstvo, ....

ja, sem vesela, da je zdrav in zadovoljen, da ima rad ljudi okoli sebe in da imajo oni radi njega. papirji iz šole ne pomenijo veliko.

clock-img

27.06.2011, 19:10

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

bravo za sineta od Volge! user posted image

DAMN!!! jst pa sem mislila, da sta moja najboljsa! user posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 27.6.2011 19:13:21 >

clock-img

27.06.2011, 19:26

clock-img

*soncek*

pencil-img

93

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

mali je prinesel domov 8 priznanj, med njimi bronasto cankarjevo priznanje ter dmfa za hitro računanje. pa sošolci so ga izbrali za prijaznega njim in učiteljici in za prijatelja, ki vedno rad pomaga. to je veliko priznanje. pa še pet ostalih....ala delfin, prostovoljstvo, ....

ja, sem vesela, da je zdrav in zadovoljen, da ima rad ljudi okoli sebe in da imajo oni radi njega. papirji iz šole ne pomenijo veliko.

Tole bi bilo nekaj, kar bi meni več pomenilo kot ostala priznanja. Čestitam za takega sina.user posted image

clock-img

27.06.2011, 19:29

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

oba sta najboljsa user posted image

bravo, fantje-se je upanje za lepsi jutriuser posted image user posted image

pies: koncanje solskega leta me caka cez sest let nekje. mi je pa super slisat, da so otroc uspesni, ceprav imajo snovi in ucenja, da glava peceuser posted image soseda ma mulca v cetrtem razredu-mi smo se to snov ucili v sedmem, majkemi!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

27.06.2011, 19:30

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Enako. Plus ostala priznanja izven šole...tenis itd..

Ja, malo se moramo hvalituser posted image Naj se jih le drži še dolgooooo....

clock-img

27.06.2011, 19:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: *soncek*

Tole bi bilo nekaj, kar bi meni več pomenilo kot ostala priznanja. Čestitam za takega sina.user posted image

ja, meni tudi.

clock-img

27.06.2011, 19:34

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ja, meni tudi.

očitno je po fotru! user posted image

clock-img

27.06.2011, 19:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ja, meni tudi.

očitno je po fotru! user posted image

bravo.

clock-img

27.06.2011, 19:36

clock-img

Anonimen

tudi naš je uspešno zaključil prvi razred. domov je prinesel nekaj papirjev. ta glavni je bila previsoka položnica. a ta teden še delajo na šoli? user posted image

clock-img

27.06.2011, 19:53

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

ah, mizantrop, ne bodi malenkostna...

naus se zaj jezila zaradi previsokega zneska noooouser posted image

clock-img

27.06.2011, 19:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ah, mizantrop, ne bodi malenkostna...

naus se zaj jezila zaradi previsokega zneska noooouser posted image

user posted image user posted image user posted image mnja. namesto 16 zajtrkov po 0,7€ so računali 16 kosil po 2,85€ user posted image saj so otroci naše bogastvo, sam tolk pa spet ne user posted image

clock-img

27.06.2011, 20:04

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Pa še kako sem vesela!!user posted image user posted image

Predvsem zaradi tega,ker je imel pred vstopom v šolo precej velike težave z govorom-je logopedinja takrat priporočala odlog šolanja...

No,prinesel je kar nekaj priznanj,sicer pa si bo njegova učiteljica ta dva meseca pošteno oddahnila...ker je živaaaahen user posted image

clock-img

27.06.2011, 20:05

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

hmmm...
jaz (mogoce) niti ne bi koga iskala: placala bi poloznico 16 x 0,7 ojra, na solo pa poslala reklamacijski dopis

clock-img

27.06.2011, 20:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

hmmm...
jaz (mogoce) niti ne bi koga iskala: placala bi poloznico 16 x 0,7 ojra, na solo pa poslala reklamacijski dopis

aja, to. ne, itak, da še delajo, pokliči jutri pa se zmeni.

clock-img

27.06.2011, 20:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Phe, amaterke. Moja je prejela nominacijo za People's Choice Awards. Pa Tom Henks.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

27.06.2011, 21:10

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Sem vesela in ponosna. Predvsem pa srečna, da bomo dva meseca brezskrbno uživali.

clock-img

27.06.2011, 21:10

clock-img

Anonimen

Ob koncu šolskega leta?

Jaz tudi - za vse otroke, ki jim dva meseca ne bo treba v šolo user posted image user posted image user posted image .

Da se naspijo, nalenarijo, znorijo do onemoglosti in vsak dan vsaj za pet minut razjezijo mamice, očete, babice, dedke, sestrice in ostalo sorodstvo.

clock-img

27.06.2011, 21:24

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Vsak en kup prizananj. Pudarila bi vsak 2 priznanji za branje, ta mala 1.r. Kengurujčka, ta večji 2.r. pa Zlato priznanje (samo on in še ena punčka v njihovem razredu) iz matematike - Računanje je igra!user posted image
Med drugim še za izpostavit: mala 2 diplomi iz nogometa (šola Marinko Galić in NK Maribor)user posted image

clock-img

27.06.2011, 21:50

clock-img

peronija

pencil-img

78

Ob koncu šolskega leta?

mali (2.r) je vse cilje dosegel in prinesel domov zlatega delfinčka in priznanje Kengurujčka.

starejsi (4.r) Pa 4-ce in 5-ite. No, 1 trojko. (družba)
Pa srebrno priznanje za bralni značko-Angleščina
PA Kengurujčkovo priznanje
Pa zlato matematično priznanje (RJI)

.....
Ja, hvalim se. Pa kaj! user posted image

če pa sem vesela!
Bog jima ohrani tako navado!

Tale ziher zmaga med vsemi priznanji, če seveda mama ni malo zamočila. Pogoji s onamreč kar hudi user posted image

Plavalec preplava 150 m mešano. Prvih 50 m plava prsno, drugih 50 m hrbtno in tretjih 50 m kravl. Plavanje prične s skokom na glavo. 150 m je treba preplavati v določenem času glede na starost in spol plavalca. (cca 4 min)

clock-img

27.06.2011, 22:14

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ne vem če so dobili delfinčke?

clock-img

27.06.2011, 22:49

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pa... mojidve sta še v vrtcuuser posted image . to sta zdelaliuser posted image . Kje je še šolauser posted image ...
Bravo za vaše otročke!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.06.2011, 23:16

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Moja dva napredujeta v naslednji razred. Sem vesela, ja. Pa počitnic tudi.

clock-img

27.06.2011, 23:19

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Čestitam vsem omenjenim šolarčkom, še bolj pa neomenjenim user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.06.2011, 07:55

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

baaaaaa......zabebala sem....zlatega morskega konjička je osvojil.
se opravičavam! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem