writing-img

A ste za en čajček, coca~colo....?

clock-img

04.07.2005, 19:42

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Že dolgo ni bilo kakega večernega čveka na tem forumu, v Za nas pa tui nekaj škriplje :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Kako ste kaj?

clock-img

04.07.2005, 19:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.07.2005, 19:55

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hej bejba, me veseli, da si danes že veliko bolje. Pa tudi zelo pridna si v počitnicah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej.

Jaz sem pa trenutno zelo zasedena. Danes sem imela še zadnji dan rač. seminarja, zdaj pa moram še napisati letno poročilo in evalvacijo enega projekta. Imamo v vrtcu toliko ene pisarije kot, da bi v kaki pisarni delali.

clock-img

04.07.2005, 19:57

clock-img

Anonimen

Dober vecer!

Men je slabo, sem se prevec piskotov najedla. :ups:
Ameriski cookiji so mi dobri kot sam vrag, a kaj ko nimam nobene mere pri hrustanju le - teh. Pol pa busi buba.:(

Drgac pa pri nas se vedno ga vreme sto na uro serje, veter tak fejst piha, da nas bo vsak cajt vse odpihnal, dezuje, grmi & bliska. Men ni to cist nic po godu.
Neki ze dons na veliko studiram o naslednjih dveh tednih, ki me se locijo do prihoda :hudicek:, pa sem kao na off...hmmm:zmeden2:ocitno ne ravno najbolj hard core off:zmeden2: Se dobr, da grema ze pojutrijsnjem na dopust!:morje::bravo:

clock-img

04.07.2005, 20:04

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Anitka, kar se tiče pisarije se kar strinjam. Sicer delam na šoli in ne v vrtcu, ampak je verjetno kar podobno. No ampak bo že, jutri imamo še zadnjo konferenco in potem bo zares konec za letošnje šolsko leto.

clock-img

04.07.2005, 20:49

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem pa sama,brez moje hčerkice:((:((:((:((je šla kampirat z mojo sestro za dva tedna:(.No,pa vsaj bo hitro minilo.Pol,ko pa pride nazaj,imam pa jst dopust in bo tolk lepše.
Midva intezivno:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:na vseh koncih in krajih delava na projektu:duda:.Mi je tko,kot mulki,ko sva začela skupaj:)-:)-:)-:)-.Upam,da bo kakšen pozitiven rezultat,tam čez tri tedne:modri::zmeden2:.Bomo vidl.Pr nas je blo ful soparno cel dan,da mi bo kr pasal mal dežja.Drugače pa nič novega.
en lp:morje:D.

clock-img

04.07.2005, 20:54

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Hajli, hoj,....

Anitka je ušla,..... :kuza::kuza::kuza:

Anitka je že prebrala, pa če še katero zanima Pika74 se je imela na poroki fajn, sedaj pa je trenutno v San remu,... pa :hudicek: p.... jo je obiskala,..... Samo se ne da motit, ker se ima fajn s svojim :love:
:bravo::bravo::bravo:

Saj bo Damjana,... Sedaj pa le akcija! :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

04.07.2005, 20:54

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Midva bova tudi naslednji mesec začela delat na projektu :duda: in upam, da se bova čim manj obremenjevala s tem in pa seveda upam, da čim prej rata.

clock-img

04.07.2005, 20:55

clock-img

lenika

pencil-img

6143

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika 74.

clock-img

04.07.2005, 20:59

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Če se boš obremenjevala ali ne to nima veze z zanositvijo, je pa bolje, če se ne, ker tako lažje živš,......

Želim ti lenika, da vam takoj uspe! :rozica:

clock-img

04.07.2005, 21:01

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

o bejbe
jaz sem pa danes z :morje: pa sem priletela pogledat mal novičke. upam, da je kaj dobrih. zaenkrat sem se kar pri prvem postu ustavla ;)

aha, pol jo je pika mahnila v uno smer:bravo::bravo:. mene je tudi :hudicek: obiskala na :morje: :grrr::grrr::grrr:

kaj se kaj drugače dogaja?

clock-img

04.07.2005, 21:05

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

jst sm ucer mela prvo obletnico poroke, pa sm :sloncek: k nooooora:))) juuuuuuuupi:bravo:

clock-img

04.07.2005, 21:06

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Goya WB! :rozica::rozica::rozica:

GoYa a tebe tudi??? P...... :hudicek::hudicek::hudicek:

Ja, Pika74 pa zdaj uživa,... :morje::morje::morje: pa še bo 4 tedne,......

clock-img

04.07.2005, 21:10

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

uf, moj medeni teden je bil pa kratek :(:(
bomo pa avgusta imeli še enga, pa bo :)
4 tedne...uf, pika....UŽIVAJ!!!!

clock-img

04.07.2005, 21:37

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hej, hej, Anitka je come back :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Hja Lenika mislim, da je kar podobno v šolah in vrtcih. Imamo čez leto ene pisarije, da je joj, pa potem na koncu in spet za začetek šolskega leta. Kar glava boli. A bomo že. Delam do 15.7., potem pa sem fraj do 16.8. - zasluženo, da ne bo pomote :)-:)-:)-

Ja ta presneta :hudicek: pa spet nekaj kolovrati naokoli :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

clock-img

04.07.2005, 21:44

clock-img

tia

pencil-img

969

hej ,hej

sem malce med vas pokukala.

Vidim da je bolj dopustniško.

:);)

clock-img

04.07.2005, 21:47

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hajli, hajlo Tia, ti potepinka;) Nič kaj te ni slišati. A si že v polni pripravi na prihod :duda: Le glej, da bosta počakala do moje vrnitve z morja ;);)

clock-img

04.07.2005, 21:52

clock-img

tia

pencil-img

969

Joj kaj bi dala,da bi res že bila pred datumom,saj me bo vročina ,otekli gležnji in zgaga pokopale.

Kdaj greš Anitka na :morje:?
Ja upam,da bom počakala,samo naj hitro mine.

Veš Anitka med tednom,bolj lenarim oz. sem čisto aut od vikenda,ko sem sedaj hodila in vneto nakupovala za :duda:,ter opravljam še tisto kar ne bom mogla takoj ko bo :duda: pri meni.

clock-img

04.07.2005, 22:17

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hej, jaz grem na morje 23.7. in se vrnem 6.8., tak, da bosta verjetno počakala. Vsekakor pa ti že zdaj želim, da se boš hitro rešila in da bo s pikico vse O.K.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem