writing-img

A to pa ne boste komentirale?

clock-img

18.03.2009, 18:30

clock-img

.malina

pencil-img

37

clock-img

18.03.2009, 18:40

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Zakaj pa bi tu še enkrat o isti temi debatirali....user posted image

clock-img

18.03.2009, 18:52

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

ne, ne bom.

clock-img

18.03.2009, 18:56

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

A iščeš pozornost?user posted image

clock-img

18.03.2009, 18:56

clock-img

seny

pencil-img

632

Ja, jaz pa bomuser posted image
Ma dol mi visi kakšne narodnosti je kdo.A je to sploh važno od kod si in iz kje izviraš?A je sploh pomembno , kdo je te poste pisal hrvatica , al pa slovenka?
Vsi smo že tko negativno nastrojeni ...........čemu le ?Politiki naredijo zdraho , mi se bomo , pa med seboj "klali"....ma lepo vas prosim.Se pa med hrvati in slovenci najdejo idioti...pa kaj , saj jih je po svetu malo morje.Komur ne diši dopust na Hrvaškem naj pač ne gre.....Jaz zagotovo grem . Neprijazne ljudi imamo tudi pri nas........in kaj zdaj, a naj vas vprašam , če je dobro , da grem v mesto , al je bolj , da ne grem , ker me je včeraj ena gospa "nazjala", ker sem z vozičkom po pločniku prepočasi hodilauser posted image Umirimo se vsi skupaj , življenje je kratko in preveč dragoceno , da se ubijamo s temi stvarmi...Pomembno je kdo si, in ne iz kje si...
In bw , sem slovenkauser posted image

clock-img

18.03.2009, 20:35

clock-img

rija

pencil-img

15589

a misliš, da si tako pametno napisala, da bi morali to vsi brati? user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

18.03.2009, 20:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

a misliš, da si tako pametno napisala, da bi morali to vsi brati? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ostala brez besed.

clock-img

18.03.2009, 20:51

clock-img

čipka

pencil-img

1652

In zakaj bi 1 let staro prežvečeno temo še enkrat komentirale? A zato ker si jo ti komenirala?...user posted image Ne razumem.

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

18.03.2009, 21:02

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Hm, in kaj je tam za komentirat...Razen Salome, ofkors user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

18.03.2009, 23:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

In zakaj bi 1 let staro prežvečeno temo še enkrat komentirale? A zato ker si jo ti komenirala?...user posted image Ne razumem.

ENo leto staro temo?user posted image  En dan pa res....sicer pa je ta tema že nekaj let nažvekana, pa nikoli prežvekana. In vedno se  najde pro in contra ljudje....in prav je tako.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem