cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A vaju je otrok kdaj zalotil...

clock-img

17.03.2005, 13:44

clock-img

Tjula

pencil-img

308

... mislim v akciji? če ja, kako ste reagirala? Pri nas se to na srečo še ni zgodilo, je pa kar naprej prisoten en strahec, da se bojo odprla vrata. Kaj bi (ste) naredile?????

clock-img

17.03.2005, 13:46

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Naša še je premala, da bi šla sama iz postelje n odprla vrata. Tako, da teh bojazni ni, naju je pa zalotil moj ata.:love: je bilo full :ups:, ampak mislim, da je bilo mojemu atiju bolj.:)-:)-:)-

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

17.03.2005, 14:00

clock-img

Tada

pencil-img

132

MojcaH;:bravo::bravo::bravo:
;......če bi pa naju moj ata zalotil bi od sramote:ups:.....; si ne predstavljam, da bi se mi to zgodilo,......

otroka pa še tudi ne;......in upam, da bo tako ostalo

clock-img

17.03.2005, 14:06

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

pri nas se dobro sliši kdaj se spusti po toboganu s postelje...poool je šele akcija :)-

clock-img

17.03.2005, 14:09

clock-img

tomca

pencil-img

236

Najboljša rešitev: ključ.

clock-img

17.03.2005, 14:26

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, rešitev je že ključ, ampak jaz ga v moji takratni sobi nisem imela. :)-

Na srečo je moj ata bolj za fore, pa sem mu samo rekla, da naj drugič potrka preden pride not, on pa v smeh in mi reče: ja, kaj pa jaz vem kaj vidva delata.:)-:)-:)-

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

17.03.2005, 16:28

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Zaenkrat je še premali, ampak upam, da naju ne bo nikoli!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

17.03.2005, 20:29

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Nas tudi ne,na srečo...enkrat pa ni veliko manjkalo.Midva po ..9nebesa..v kopalnico,in jaz prva iz kopalnice nazaj v posteljo.In ko se vležem,se nekaj stisne k meni...tamala.me je skor kap.Priznam,da sem tisti trenutek najprej pomislila,če ni bila slučajno ves čas zraven:ups::ups::ups:

Seveda ni...kaj bi pa storila,pa ne vem:zmeden:
Sem pa jaz zalotila moja dva...pa se samo to spomnem,da sem misnla,da oči mamico zgečka..zakaj pa ne vem.:zmeden2:;)

clock-img

18.03.2005, 12:33

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ja je..moja mat s sinom v rokah :ups::ups::ups: jzt sm misla da se bom pogreznla v tla

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem