writing-img

Access-uporaba

clock-img

11.01.2009, 20:45

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Uporabljate ta program v službi ali doma? Koliko časa ste potrebovali, da se ga "navadite"?

Hvalauser posted image

clock-img

11.01.2009, 20:47

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Rabila sem ga v gimnaziji - znam osnove oz. razne te povezave med tabelami, pa poizvedbe in te zadeve. NAucila sem se ga zlo hitr.

clock-img

11.01.2009, 20:48

clock-img

Anonimen

user posted image  se mi zdi, da kakšno uro, glih tolk, da sem preletela navodila. user posted image

clock-img

11.01.2009, 21:45

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Uporabljam v službi in doma. Uporabljati sem ga začela davnega leta 1995, sem ga pa spoznavala sproti, ko sem rabila kaj konkretnega naresti, sem brala Help.

clock-img

12.01.2009, 09:01

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Hvala lepa, upam da bo šlo lepo delat z njim. A arhivirat se tudi da?

clock-img

12.01.2009, 09:59

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Access je zelo uproabna stvar, ko se je navadiš. Moraš pa delat z njim, da se navadiš, to pa itak. Meni je kar malo žel, da ga več ne uproabljam, pa bi ga lahko, se moram v red spravit.

clock-img

12.01.2009, 10:10

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Uporabljate ta program v službi ali doma? Koliko časa ste potrebovali, da se ga "navadite"?

Hvalauser posted image

trenutno delamo z njim na faxu. je kar ok zadeva, a mam vseeno raje oracle oz delo z njim. ker kar se poizvedb tiče mi je sintaxa čisto out

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem