writing-img

Adapterji pri Quinny Zapp-u za lupinico Maxi Cosi

clock-img

18.07.2006, 20:22

clock-img

makica

pencil-img

372

Živjo,

Mene pa zanima ali ima katera mogoče te adapterje za prodat , ker jih ne potrebuje. Jaz sem namreč kupila rabljenega Quinny Zapp-a, vendar so te adapterje nekje založili, ker jih nikoli niso potrebovali. Nam pa bi prišli zelo prav.

Prosim, če mi sporočite na zasebno sporočilo

Hvala in LP

clock-img

18.07.2006, 22:02

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Vprašaj v Baby centru sigurno ti jih lahko naročijo-kaj pa če se bi zlomili.Nam so tudi v enem tednu zrihtali rezervni del na kolesu brez problema.LP

clock-img

19.07.2006, 08:05

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz ti jih sicer ne bi prodala, lahko pa ti jih posodim. Javi se mi na zs, če te zanima.
Lp

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

19.07.2006, 17:12

clock-img

makica

pencil-img

372

LenkaS hvala za ponudbo, vendar jih ne potrebujemo sedaj, ampak čez kakšno leto in bi jih raje kupila. Ker vem, da vse ne uporabljajo te lupinice s tem vozičkom sem mislila,da bi se jih dalo tako ceneje dobiti. V baby centru je cena 4000 SIT in jih naročijo ter 14 dni počakaš.  Sej če ne dobim rabljene bom tako naredila.

clock-img

19.07.2006, 20:02

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ni problema. Če si premisliš, veš kje me najdešuser posted image ...
Lp

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

24.07.2006, 15:36

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz jih imam tiste ki so bli zraven če so to pravi.Ti jih dam sam sporoči kako.

clock-img

11.04.2010, 21:04

clock-img

KatjaBl

pencil-img

4

A je še katera pripravljena "donirati" te adapterje? Imam namreč podoben problem.

Hvala.

clock-img

19.06.2010, 22:43

clock-img

palacinka

pencil-img

8

Pozdravljene,
jaz imam podoben problem user posted image ... al adapterjei se najde katera, ki po ugodni ceni proda ali podari zappove adapterje za lupinico?

Lep pozdrav vsem user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem