writing-img

Adaptirano mleko in dopust na morju

clock-img

10.06.2008, 23:29

clock-img

LARA25

pencil-img

75

Na to temo je bilo že verjetno pisano, a vas vseeno prosim za pomoč. Čez 10 dni gremo na morje ( Rab ) s 4,5 mesečno punčo. Zanima me ali ste kupile sterilno vodo in s tem mešale mleko ( pri nas uporabljamo MILUMIL ) ali ste prekuhavale kar vodo s pipe. Kako naj si olajšam pripravo mleka na dopustu? Moram pa povedati, da še nisva poslusile z GH. Ali je pametno imeti s sabo grelnih flašk?
Hvala za odgovore.

clock-img

10.06.2008, 23:33

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Mi smo imeli zraven grelec vode, tak manjši potovalni (kupljen v Big Bangu za mali dnar), vodo pa sem kupovala ustekleničeno in je nisem prekuhavala.

clock-img

10.06.2008, 23:35

clock-img

barika

pencil-img

6448

jaz bi kupila vodo v plastenki al pa to vodo za dojenčke...drugače pa ni nič narobe če jo prekuhaš.

jaz bom na dopust zraven vlačila brito,pa bom fkr prefiltrirala...aja,pa on el. grelec za pogret vodouser posted image  (offtopic: pa še en tovornjak, da bo vso robo peljal zraven...user posted image )

pa uživaj na morju

clock-img

10.06.2008, 23:52

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Kje pa boš vodo grela, če greš v hotel? user posted image

clock-img

10.06.2008, 23:57

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Kje pa boš vodo grela, če greš v hotel? user posted image

mi imamo zraven vedno taki tini mini kuhalnik na štrom

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

11.06.2008, 07:16

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz bom grela navadno ustekleničeno vodo in ne prav tiste za dojenčke. Tudio sama na morju ne pijem več vode iz pipe, ker sem pri 13 letih najbrž tako dobila Hepatitis. Lahko pa da je bilo od školjkuser posted image . V glavnem od takrat naprej v naši družini na morju vso pijačo kupujemo.

clock-img

11.06.2008, 07:53

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem tudi na morju za tamaučka kupila vodo. 

clock-img

11.06.2008, 08:36

clock-img

lex

pencil-img

6532

moja je bila stara 2 meseca in je pila mleko z navadno ustekleničeno vodo, brez prekuhavanja. V največji vročini (bili smov kampu) je hotela piti mleko samo z mrzlo vodo, če je dobila toplo mleko ga ni hotela. Na plažo sem pa nesla zraven 1 njeno flaško, v majhno posodico sem si dala mleko in sem potem kar na plaži mešala mleko skupaj. Nisem nič koplicirala, pa je preživela.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

11.06.2008, 08:42

clock-img

LARA25

pencil-img

75

Sem pozabila napisat, da gremo v apartma. Pol res ni preveč za komplicirat.

clock-img

11.06.2008, 09:19

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Mi bomo imeli s sabo grelnik vode, prekuhala bom pa kar vodo iz pipe, saj gremo na Hrv., kjer naj bi voda bila ok.

clock-img

11.06.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

Tudi mi bomo s sabo imeli grelnik, samo moram še kakšnega pametnega kupiti. user posted image

clock-img

11.06.2008, 13:46

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Mi smo imeli zraven grelec vode, tak manjši potovalni (kupljen v Big Bangu za mali dnar), vodo pa sem kupovala ustekleničeno in je nisem prekuhavala.

Mi isto.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

11.06.2008, 13:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

mah, jaz nisem komplicirala. Vodo iz plastenke sem natočila v flaško in potem flaško potopila v vrelo vodo, ki sem jo nalila v umivalnik. pa je bilo hitro pogreto in fertik.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

11.06.2008, 14:05

clock-img

polona5

pencil-img

188

Mi smo našemu, takrat 5 mesečniku, za na počitnice nabavli vodo od Milupe. Je zelo praktična, namenjena prav dojenčkom, slaba lastnost je edino cena. Saj ni problem ustekleničena voda - itak da je vredu za pit - samo ne za dojenčke ampak za odrasle. Te ustekleničene vode vseujejo preveč mineralov, ki lahko preobremenijo dojenčkova ledvica - to pa se ne pozna tisti čas, ampak lahko šele kasneje v življenju. Odločitev pa je še vedno tvoja kaj boš naredila. Lp

clock-img

12.06.2008, 14:42

clock-img

LARA25

pencil-img

75

Ravno to me je skrbelo - glede ustekleničene vode ali vode iz plastenke. Mislim, da je bolje da se odločim za vodo od Milupe.

clock-img

13.06.2008, 08:56

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

eh daj no, ne pretiravaj...malo starejšim dojenčkom daš kumot ustekleničeno vodo, na evianu npr. piše da primerna za otroke in tudi na nekaterih drugih...pa tudi pediater je rekel, da lahko daš ustekleničeno (recimo nekej od 6 meseca), bolj je problem plastika v kateri je voda ači pa slaba kvaliteta (zala).

no, mi smo kupovali milupo ali kaj podobnega, grelec smo imeli s sabo, prav tako tudi sterilizator...pravzaprav smo imeli vse s seboj user posted image

clock-img

13.06.2008, 23:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polona5

Mi smo našemu, takrat 5 mesečniku, za na počitnice nabavli vodo od Milupe. Je zelo praktična, namenjena prav dojenčkom, slaba lastnost je edino cena. Saj ni problem ustekleničena voda - itak da je vredu za pit - samo ne za dojenčke ampak za odrasle. Te ustekleničene vode vseujejo preveč mineralov, ki lahko preobremenijo dojenčkova ledvica - to pa se ne pozna tisti čas, ampak lahko šele kasneje v življenju. Odločitev pa je še vedno tvoja kaj boš naredila. Lp

Milupina je res čista ampak kaj, ko pa vzame tako veliko prostora, pa še teža je. Za 10 dni, kolikor smo na morju sem se odločila, da kupujem na HR ustekleničeno, ker jo tam  kupujemo tudi za nas. Smo v kampu, pa ne zaupamo preveč vodi iz pipe. Saj se gre samo za kratek čas. Je pa voda z malo natrija Radenska naturelle samo ne vem, če jo prodajajo. Lp

clock-img

13.06.2008, 23:50

clock-img

Anonimen

na evianu npr. piše da primerna za otroke in tudi na nekaterih drugih...

to pa res. samo tudi evian je drag ko user posted image . za druge vode pa ne vem. po moje je bolj marketinska fora kot kaj drugega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem