writing-img

Adidas,Nike,Reebok

clock-img

20.01.2008, 19:35

clock-img

valči

pencil-img

2344

Vas bi vprašala,katera izmet teh znamk je večja,oziroma,katera je manjša po velikosti?
Namreč nocoj bom obema,sinu in hčeri naročila športno obutev in ker gre pšreko spleta,ne moremo probat.Imata pa 25 in 28 številke,pa bi raje večji model obutve.Mislim,da ima Adidas manjši model,kot Nike,nisem pa sigurna.

Zato prosim za vasa mnenja in izkušnjeuser posted image
Naročam pa na superge.si,saj poznate user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

20.01.2008, 19:36

clock-img

žarnica

pencil-img

706

jaz sem preko superge.si naročila nike-ce za hčerko, pa smo jih morali it zamenjat za večjo številko. Glede ostalih dveh znamk,pa ti ne znam povedat.

clock-img

20.01.2008, 20:01

clock-img

cicido

pencil-img

302

Najmanjsi je Nike

clock-img

20.01.2008, 21:09

clock-img

glen

pencil-img

1870

Velikokrat sem že kupovala teniske preko spleta (za tamalo)in moje izkušnje so, da ma Nike mal večje modele,adidas pa malo manjše.

clock-img

20.01.2008, 21:17

clock-img

sabina9

pencil-img

49

Ojla!
Jaz večkrat  kupujem na superga.si in moram povedati,da naše izkušnje so take, da NIKE št. so manjše-kupimo kar eno št. večje, PUMA in ADIDAS pa nekako kupimo dejansko št-tisto, ki jo nosimo.user posted image

Pa-pa

clock-img

20.01.2008, 22:11

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Nike so manjše.

Adidas so približno enake kot cicibanove

clock-img

20.01.2008, 22:22

clock-img

Hans

pencil-img

501

Ojla!
Jaz večkrat kupujem na superga.si in moram povedati,da naše izkušnje so take, da NIKE št. so manjše-kupimo kar eno št. večje, PUMA in ADIDAS pa nekako kupimo dejansko št-tisto, ki jo nosimo.

Se strinjam

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem