cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Adijo POP BRIO

clock-img

26.09.2011, 13:02

clock-img

Juli_ja

pencil-img

18

POP BRIO je dosegljiv samo še do petka, 30.9.2011, nato pa samo za naročnike NON STOP paketa. A boste danes zaradi tega sploh začele gledat novo SLO serijo Na terapiji: http://www.youtube.com/watch?v=-MTvB_AQXVY

clock-img

26.09.2011, 13:14

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Pa ravno sedaj, ko sem se navadila gledat oddajo Big spender, vsak dan ob 11:30. user posted image
Ahh, tut brez tega bomo preživel user posted image

clock-img

26.09.2011, 13:31

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kako bom preživela to globoko izgubo? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

26.09.2011, 14:03

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Naj si zataknejo v rit ta paket. Nas kabelski operater ga sploh ne ponuja. In stem bo sou tud pop brio. Me malo jezi, ceprav nisem lih odvisnica od TV.

clock-img

26.09.2011, 14:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Naš ga pa ponuja, ampak ga nočemo. Sploh pa ne za take gnare. Se mi zdi, da se bo bolj malo folka odločilo za ta paket, s komer koli se pogovarjaš mu je čist predrago. Ampak, mi smo z gorenjskega konca, tako da je zihr odstopanje od povprečja.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

26.09.2011, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2011, 15:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

loh bi dal možnost nakupa posameznega programa..men je brio všeč osatli programi pa ne..in za en program 12€..ja itak..
a ga bo kera sploh vzela
js sm mislna pa da bo do oktobra brezplačna verzija..oz še cel oktoberuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

26.09.2011, 15:09

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ne gane me, ne gane me, srce je kakor kamen.....

clock-img

26.09.2011, 15:13

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

loh bi dal možnost nakupa posameznega programa..men je brio všeč osatli programi pa ne..in za en program 12€..ja itak..
a ga bo kera sploh vzela
js sm mislna pa da bo do oktobra brezplačna verzija..oz še cel oktoberuser posted image

Saj bo še cel oktober brezplačna verzija.....samo bo pop brio v sklopu paketa Pop non stop....ne bo pa po 1.10. več viden recimo pri Siolu, ki ne ponuja paketa pop non stop......

clock-img

26.09.2011, 15:17

clock-img

mini86

pencil-img

6050

aha se pravi pri meni k mam pa t-2 pa bo videnuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

26.09.2011, 21:35

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Oh HB. Nobene škode. To kar ponujajo v tem paketu, za ta denar je eno čist navadno "sranje".

clock-img

26.09.2011, 23:30

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ne gane me, ne gane me, srce je kakor kamen.....

Tudi mene ne. Že zdaj skoraj nič ne gledam tega programa, tako da mi je ravno do Pakistana in nazaj.

clock-img

27.09.2011, 08:04

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Meni pa še bolj - pravim da tele v i zija.

clock-img

27.09.2011, 08:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kako bom preživela to globoko izgubo? user posted image

user posted image

clock-img

27.09.2011, 09:07

clock-img

Juli_ja

pencil-img

18

Nama je bil prvi del terapije všeč user posted image . Bomo videli kakšno zgodbo prinaša pacient št 2.

clock-img

27.09.2011, 09:20

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Zarad enga kanala ne bomo placevali dodatnih 12 eur, kolkor pac zahtevajo.

Ti POPTVjevci malo plavajo na oblakih oz. niso vc na realnih tleh.

clock-img

27.09.2011, 11:16

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

IZVIRNO SPOROČILO: Juli_ja

POP BRIO je dosegljiv samo še do petka, 30.9.2011, nato pa samo za naročnike NON STOP paketa. A boste danes zaradi tega sploh začele gledat novo SLO serijo Na terapiji: http://www.youtube.com/watch?v=-MTvB_AQXVY

Ne, sploh je ne nameravam začeti gledati. In če že delate reklamo za plačljivo TV, jo vsaj plačajte, kot se spodobi.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

27.09.2011, 11:30

clock-img

valerija77

pencil-img

985

Bi pa mogoče vseeno dala raje ta denar za pop brio kokr pa za tvs 1 in 2, mislim da rtv-ju plačujemo pa za to sr..user posted image je pa še slabš..

clock-img

27.09.2011, 17:37

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a ga bo kera sploh vzela

Podpis.user posted image user posted image

clock-img

28.09.2011, 13:00

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Kak bedno. Mi mamo kabelsko tu od enga lokalnega ponudnika, 45 programov, gledam pa glih pop tv in discovery.... ker ostalo so pa itak v 90% italijanski in nemški kanali. Kar nekaj res. pop non stop pa ne podpira.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem