writing-img

Aerobika

clock-img

17.03.2005, 09:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

Devet mesecev po porodu me je svakinja fejst brcnila v mojo leno rit in zacela sem z aerobiko..tako kot pred nekaj leti...ista voditeljica,ker vem,da bodo ziher rezultati...zacela sem z velikimi traumami...ampak po parih urah sem padla notr in postala spet odvisna...res je zakon...me pa moti sledece...pred porodom sem sicer zasvicala ampak tko grozn k je pa zdej je pa prou kriza...po 15 min sem taka ko bojler,po pol ure od mene tece v potokih...me je svakinja prvih nekaj ur mal spremljala,ce bo slucajno kej za pomagat:)-...a se se kateri ti dogaja? Mene prav moti,pa ceprav sem startala s presenetljivo kar nekaj kondicije:zmeden:

clock-img

17.03.2005, 09:08

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

heheh, vesela bot, gre vsa svinjarija ven...jest sem koj po 10 min na orbitreku pa kuham..če bi bli na svežem zraku vrjetn ne bi blo tko :)-

clock-img

17.03.2005, 09:09

clock-img

dory

pencil-img

8852

svinjarija ven...pa moji potoki:zmeden::zmeden:...daj sandy da se nam zasekirala:)-

clock-img

17.03.2005, 09:13

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

to je vse sam plus 8)

clock-img

17.03.2005, 09:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

To je samo dobr - dobr ni če nebi švicala. Tko vsaj vidš da maš u seb dost tekočine in s švicanjem res spravš iz sebe velik strupov in odvečne maščobe.;)

clock-img

17.03.2005, 12:05

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

AEROBIKA:bravo::bravo::bravo:Teja:sloncek::sloncek:+++

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem