writing-img

Afte

clock-img

22.04.2010, 23:00

clock-img

yaris

pencil-img

549

No naša punčka je prišla z vrtca z dvemi afticami na jezičku, sedaj ima še dve novi.
Doma že imam zdravilo za afte, ki sem ji že dala.
Jutri jo bom peljala še k pediatrinji.
Kaj mislite da je boljše da ostane sedaj par dni doma???
Sprašujem se tudi koliko časa traja da pikice zginejo, ker jih ima prvič.
lp

clock-img

22.04.2010, 23:02

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ne ,otrok ne sme z aftami v vrtec,je nalezljivo.In zaradi tega ni niti treba hoditi k zdravniku
Pa če ima dudo je treba razkuževat ,flaške itd

< Sporočilo je popravil ledenaa -- 22.4.2010 23:07:54 >

clock-img

22.04.2010, 23:25

clock-img

yaris

pencil-img

549

Hvala za tvoje mnenje. Saj se mi je zdelo da ne sme v vrtec, sam še vseeno moram javit pediatrinji da sem ostala z tamalo doma.
Pa upam da jih ne bo še sin dobil, ki ji ukrade dudo ob vsaki priliki.
lp

clock-img

23.04.2010, 07:27

clock-img

barni

pencil-img

1096

Možno je, da ima slinavko. V tem primeru, bo v roku 3 dni stanje precej slabše, potem pa bo šlo na gor. Naša je imela tudi afto, potem dobila vročino, ki je čez dan, dva narasla potem cela usta aft in gnojne dlesni. Nakar se je po 7 dneh začelo stanja izboljševat.

Nimaš pa kaj narediti. Pit mora, če že jest ne more, kak sladoled je fajn, k ne peče tolk ko ga je. Bolj hladno kot toplo hrano, zmiksano...

Z aftami pa je zelo kužna, zato morate kar paziti. Če ima slinavko, je ta res zelo nalezljiva. Moja jo je dobila od mene, ko sem imela herpes, pa je ona potem fasala slinavko (prva okuzba s tem virusom herpesa).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem